📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu

andreez91 napisał/a:
kierowca samochodu jak przy 150 jebie swoim passatem w drzewo czy w przystanek to nie dość że zabije kupe ludzi
Mieszkasz na drzewie?

Hejterzy, wszędzie hejterzy. Ogarnijcie się ludzie, człowiek na ścigaczu nie jest od razu dawcą, zwłaszcza, że tutaj wywrotka nie z jego winy. Napinacie się na te motocykle, aż wam coś kiedyś pęknie, a sami pewnie byście chcieli, tylko mamusia nie pozwala skuterka kupić.
PS: Nie, nie mam motocykla, nie umiem jeździć na motorze, za to codziennie jeżdżę "puszką".
PS: Nie, nie mam motocykla, nie umiem jeździć na motorze, za to codziennie jeżdżę "puszką".

Pieszy podstawił haka i wywrócił jednoślad
Na poważnie:
Po pierwsze - jak ktoś słusznie zauważył jechał po części jezdni oddzielającej pasy ruchu.
Po drugie - kiedy hejtujące gimbazy zrobią kiedyś prawko na cokolwiek poza taczką w ogródku, dowiedzą się na kursie że jeśli kierowca na pasie obok hamuje, należy zrobić to samo.
Gdyby jechał przepisowo (o zwolnieniu nie wspomnę, bo szanujący się motocyklista pewnie wg Was zwalnia tylko po to żeby się obejrzeć za jakąś dupą na ulicy) filmu by nie było - proste.
Jest niewielka szansa że jak wsiądzie powtórnie na motor będzie miał więcej oleju w głowie

Na poważnie:
Po pierwsze - jak ktoś słusznie zauważył jechał po części jezdni oddzielającej pasy ruchu.
Po drugie - kiedy hejtujące gimbazy zrobią kiedyś prawko na cokolwiek poza taczką w ogródku, dowiedzą się na kursie że jeśli kierowca na pasie obok hamuje, należy zrobić to samo.
Gdyby jechał przepisowo (o zwolnieniu nie wspomnę, bo szanujący się motocyklista pewnie wg Was zwalnia tylko po to żeby się obejrzeć za jakąś dupą na ulicy) filmu by nie było - proste.
Jest niewielka szansa że jak wsiądzie powtórnie na motor będzie miał więcej oleju w głowie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie