📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16

Widzę straszny ból dupy w komentarzach. Powiem krótko jak ktoś jest głupi to się na hulajnodze zabije. Na Niemieckiej autostradzie te 300km/h to można na spokojnie bo tam nie dość, że autostrada z prawdziwego zdarzenia, to samochody zapierniczają te 180km/h + jest wysoka kultura kierowców.
W Polsce panuje głupota( u jedno i wielośladów po równo), brak kultury oraz drogi za pół roku do łatania.
Jak ktoś się rozpędza w PL jak Tamten koleś to jest głupi. Gdyż zapomniałem wspomnieć o PANACH w klepanych BMkach i audicach co szosę mają dla siebie i ich auta uwielbiają bliskie kontakty z drzewem szczególnie na zakrętach.
W Niemczech takich karków niema a jak są to wiadomo z Polski.
Tych Panów nie zaliczam do wielośladów bo by przeważyli % głupich, ale czy to jest wielośladem?
W Polsce panuje głupota( u jedno i wielośladów po równo), brak kultury oraz drogi za pół roku do łatania.
Jak ktoś się rozpędza w PL jak Tamten koleś to jest głupi. Gdyż zapomniałem wspomnieć o PANACH w klepanych BMkach i audicach co szosę mają dla siebie i ich auta uwielbiają bliskie kontakty z drzewem szczególnie na zakrętach.
W Niemczech takich karków niema a jak są to wiadomo z Polski.
Tych Panów nie zaliczam do wielośladów bo by przeważyli % głupich, ale czy to jest wielośladem?

Przedawkował turbo ridera. Jak chce sobie pojezdzić to tam gdzie nikomu nie zrobi krzywdy.

Ha ,juz był taki jeden ze skillem co BeEmką jeździł
ciekawy kiedy ten tak skończy .
A tak nawiasem to witam wszystkich, mój pierwszy komentarz

A tak nawiasem to witam wszystkich, mój pierwszy komentarz

Nickczemny, temu w 0,25 mam nie powiedziała o przeciwskręcie
R1 do setki ma chyba 2,9s.

R1 do setki ma chyba 2,9s.

@d1abol
"czyli wyprostowanie kola i jadziem z Wladziem na czolowe albo do rowu...
" niszszy :krejzi Piwo
"czyli wyprostowanie kola i jadziem z Wladziem na czolowe albo do rowu...

haha! Może gościu się nudzi w domu, nie życzę mu źle, ale fajnie się będzie pośmiać z nowego tematu gdzie napiszą: "Patrz w lusterka motocykle są wszędzie"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie