Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
konto usunięte 2013-07-26, 15:10
Raz, że drogi, dwa że motor, tyle ze skilli.
Zgłoś
Repcak 2013-07-26, 15:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KuroNoTenshi92 2013-07-26, 15:26
Widzę straszny ból dupy w komentarzach. Powiem krótko jak ktoś jest głupi to się na hulajnodze zabije. Na Niemieckiej autostradzie te 300km/h to można na spokojnie bo tam nie dość, że autostrada z prawdziwego zdarzenia, to samochody zapierniczają te 180km/h + jest wysoka kultura kierowców.

W Polsce panuje głupota( u jedno i wielośladów po równo), brak kultury oraz drogi za pół roku do łatania.
Jak ktoś się rozpędza w PL jak Tamten koleś to jest głupi. Gdyż zapomniałem wspomnieć o PANACH w klepanych BMkach i audicach co szosę mają dla siebie i ich auta uwielbiają bliskie kontakty z drzewem szczególnie na zakrętach.
W Niemczech takich karków niema a jak są to wiadomo z Polski.

Tych Panów nie zaliczam do wielośladów bo by przeważyli % głupich, ale czy to jest wielośladem?
Zgłoś
damianek222 2013-07-26, 15:36
Przedawkował turbo ridera. Jak chce sobie pojezdzić to tam gdzie nikomu nie zrobi krzywdy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-26, 15:36 1
Ha ,juz był taki jeden ze skillem co BeEmką jeździł ciekawy kiedy ten tak skończy .

A tak nawiasem to witam wszystkich, mój pierwszy komentarz
Zgłoś
Nickczemny 2013-07-26, 15:37
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-26, 15:57
Nickczemny, temu w 0,25 mam nie powiedziała o przeciwskręcie

R1 do setki ma chyba 2,9s.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-26, 15:59
Zgłoś
zonk 2013-07-26, 16:03
@up, no to jak nie dawcą to debilem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-26, 16:16
czy tylko ja przy hamowaniu słysze Chewbacce?
Zgłoś
Szalej 2013-07-26, 16:23
@d1abol

"czyli wyprostowanie kola i jadziem z Wladziem na czolowe albo do rowu... " niszszy :krejzi Piwo
Zgłoś
korniszon223 2013-07-26, 16:34
Zgłoś
T0T 2013-07-26, 17:16
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-26, 17:42
haha! Może gościu się nudzi w domu, nie życzę mu źle, ale fajnie się będzie pośmiać z nowego tematu gdzie napiszą: "Patrz w lusterka motocykle są wszędzie"
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-26, 18:24 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem