Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
klint0n 2013-04-27, 1:00 1
garota napisał/a:

... Dlatego spierrrrdalam stąd dla naszego wspólnego spokoju.

Tak więc

A po drugie to 4k możesz se mieć w grze, albo Twoi starzy mają razem wzięci, bo swoimi spinami nie osiągasz chyba drugiej gim. C🤬lu!
Zgłoś
garota 2013-04-27, 9:03
Haha jacy wy biedni jesteście 4 tysiące to jest nic dzieci, tylko początek I to ja się niby spinam. Dziwne , w życiu nikt nie powiedział do mnie c🤬lu, w necie ludziom łatwo to przychodzi. Kozaczki w necie, p🤬dy w świecie.

Przeczytałem wszystkie komentarze i jestem w szoku. Wy naprawdę nie rozumiecie na czym polega internet. Zrobiliście sobie z niego drugi świat. Przejmujecie się tym co ktoś pisze do Was na takiej stronie jak ta? Przyznam że współczuję. Widzę że dla większości wyzywanie kogoś to nazywanie go pedałem, frajerem, c🤬lem itd. Strasznie proste i mało skuteczne. Nazywajcie mnie jak chcecie ale pamiętajcie że to jest tylko moje "alter ego". Trolluję dla zabawy i aby zwrócić uwagę ludziom na to jak bardzo przejmują się internetowym życiem. Nieważne jak bardzo będziecie ze mną "jechać" i tak przegrywacie. Smutne, ale prawdziwe.
Zgłoś
vakos 2013-04-27, 9:57 3
4000zl - czyli gdzieś tak 900 funtów?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-27, 10:45
Songo Master napisał/a:

Pytanie po co komu takie walki?

dla pieniedzy... norma
Zgłoś
sauerps 2013-04-27, 13:49
grzechu5444 napisał/a:

Po c🤬j jakiś pedał i kulturysta jedzący steki na sadisticu?

wszystko specjalnie po to, żeby Cię wk🤬ić

podpis użytkownika

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
tigerqaz 2013-04-27, 15:46 3
Up@ Garota
To ja mogę Ci w twarz powiedzieć nie ma problemu najmniejszego.
Tylko że efekt byłby taki że nawet jakbyś mi wp🤬lił (a nie mówię że miałbyś łatwo) to mam jakąś satysfakcję że to zrobiłem.
Internet jest moją rozrywką a nie drugim światem.
Co wpis chwalisz się swoją wypłatą ale mnie to nie boli niestety, ja za 2400 ratuję ludzkie życie.
Choćby mi dali 1000zł a musiałbym ratować Ciebie też bym to zrobił, bo nie pracuję 2 z 8 godzin i reszty nie olewam jak Ty, tylko 8 z 8 a nieraz nawet dłużej jeżeli sytuacja tego wymaga.
To co piszesz nie świadczy o trollowaniu tylko o braku szacunku dla innych ludzi a to jest duża i zasadnicza różnica.
Trollowanie nie polega na pisaniu do dziewcząt "Paula, normalnie to pewnie chciała byś mi loda zrobić,"
Dziwisz się potem jakie są reakcje ludzi???
A na koniec tłumaczysz się że się tylko nabijasz... To jest najzwyklejsza ucieczka od odpowiedzialności i zwykłe tchórzostwo.

podpis użytkownika

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-28, 15:02
edit: szkoda czasu i języka na niektórych patologów;p
Zgłoś