Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:27
vass 2013-02-14, 19:53
Mądrze gada wódki mu dać
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-14, 19:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-14, 19:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-14, 19:57 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-14, 20:00
dobrze że w Polsce półki co nie ma problemu z tym ścierwem
Zgłoś
Tafariel 2013-02-14, 20:02 9
Czyli chcą zrobić tak :
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-14, 20:06 6
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-14, 20:13
Czytajac o socjalu nie myslcie sobie ze chodzi tu o kwoty z rzedu 500 zl na mies czy cos takiego. Te kwoty w podsumowaniu wszelakich zasilkow opiewaja na ponad 10tys zl miesiecznie dla pojedynczego osobnika! Niemowiac juz o tym ze urzedy powoli sa opanowywane przez kolorowych ktorzy pomagaja tylko swoim a bialego traktuja jak smiecia. Znam mase takich sytuaji bo mieszkam w Szwecji. Smialo moge powiedziec ze ta ,,tolerancja" jest bardziej wyniszczajaca dla kraju niz wojna!
Zgłoś
Zero_Cool_ 2013-02-14, 20:17
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-14, 20:24 1
@ Lordzik92 , tolerancja tu ni ma nic do rzeczy według mnie, problemem jest właśnie socjalizm.Europa jest zadłużona a funduje wygodne życie obywatelom w sytuacji gdy jej na to nie stać. Potem ślini się na talar petroszejka i zachęca go żeby był tak łaskawy i tu inwestował. Powstało jakieś błędne koło.
Zgłoś
wasiuu 2013-02-14, 20:35
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-14, 20:38 5
To głosujcie na korwina, ujebie kompletnie socjal i szarańcza się nie zagnieździ
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-14, 20:44 3
Gospodarczo jest mi z Januszem całkowicie po drodze. Także ok
Zgłoś
Prescot 2013-02-14, 20:52
Zgłoś
Ivanowic 2013-02-14, 20:53 1
ale jak JKM powiedział jesteśmy eurozaściankiem na eurozadupiu. Ale jak ja moje lepiej być takim ksenofobicznym zaściankiem niż naszymi podatkami karmić muzułmańskie ścierwo. Przynajmniej nie jadą na garbach naszych socjali bo wiedzą że mimo wszystko wiedzą że ich tu nie chcemy Amen
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem