📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16

Myślę, że nie mówiła tego serio i dlatego jest to takie zabawne. Wyskoczyć z czymś takim i nawet oko jej nie drgnęło żeby się zaśmiać. Prawdziwa legenda. Jedno z zabawniejszych nagrań jakie słyszałem. Ktoś powie kto to jest i z skąd pochodzi to nagranie?
Ja jeszcze bardziej bym uszlachetnił tę naszą rasę. Ona jest brzydka jak noc i ślepa. Jak się puści to dzieci też będą brzydkie i ślepe więc i ją do wora, wór do jeziora. Do tego uśpić debili, kulawych, chorych, wyborców PO.

Tak, tak, "Polska dla Polaków", a potem pójdzie się łasić na kolanach do Watykańczyków

Antoni79 napisał/a:
Ja jeszcze bardziej bym uszlachetnił tę naszą rasę. Ona jest brzydka jak noc i ślepa. Jak się puści to dzieci też będą brzydkie i ślepe więc i ją do wora, wór do jeziora. Do tego uśpić debili, kulawych, chorych, wyborców PO.
Przeciez ludzie glosujacy na PiS przypominaja wygladem neandertalczykow. Zobacz sobie sondaze gdzies na podkarpaciu czy innym podlasiu i zobaczysz tam ludzi nieprzekreaczajacych 80 IQ ktorym Jaroslaw bardzo duzo dal
Typowy polaczyna
Niestety reszta ktora głosuje na inne partie ma chyba jeszcze mniejsze IQ

bolego napisał/a:
Przeciez ludzie glosujacy na PiS przypominaja wygladem neandertalczykow. Zobacz sobie sondaze gdzies na podkarpaciu czy innym podlasiu i zobaczysz tam ludzi nieprzekreaczajacych 80 IQ ktorym Jaroslaw bardzo duzo dal
Niestety reszta ktora głosuje na inne partie ma chyba jeszcze mniejsze IQ

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie