👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne
🔥
K🤬a mać, pogubiłam się
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up antenę, być może od CB, bo komunikował się pewnie z innym motocyklistą. Tego darcia ryja nie da się inaczej wyjaśnić :]

jeżdżę motocyklem i jeszcze nigdy nie widziałem kogoś z linką na szyi, to jest stary mit rozpropagowany przez TV nic więcej

dlaczego debil i idiota? Boli cię dupa, że sprawniej porusza się po mieście niż ty czy, że sprawniej jeździ na motorze? Gość zajebiście ogarnia motocykl i nie powoduje wypadków a to jest najważniejsze.
We Francji miejsce miedzy pasami ruchu przeznaczone jest wlasnie dla motocykli i skuterow. W godzinach szczytu, przy ogromnych korkach np. w Paryzu policjanci na motocyklach jezdza wlasnie w tym miejscu i daja znaki kierowcom aut aby robili wolna przestrzen dla motocyklistow.

To polak panowie, z filmu "jestem hardkorem".Na filmie hardkowo wyprzedza ryzykujac zycie jednoczesnie recytujac w myslach tlumaczony na hebrajski regulamin stadistica

Jestem motocyklistą i nie rozumiem kur** jak można tak zapier**** i to jeszcze w taki sposób? O_o
Sama jazda na motorku jest na tyle przyjemna, że przyjemność można czerpać z przepisowej jazdy.
Co innego gdy droga jest sucha, pusta i jest to teren niezabudowany }
>
Niech wybudują w Polsce kilka zabezpieczonych torów wyścigowych i jak wtedy ktoś będzie podobnie śmierć za kosę ciągnął na drogach publicnych to zero litości i mandaty niech nawet będa po kilka tysięcy
Sama jazda na motorku jest na tyle przyjemna, że przyjemność można czerpać z przepisowej jazdy.
Co innego gdy droga jest sucha, pusta i jest to teren niezabudowany }

Niech wybudują w Polsce kilka zabezpieczonych torów wyścigowych i jak wtedy ktoś będzie podobnie śmierć za kosę ciągnął na drogach publicnych to zero litości i mandaty niech nawet będa po kilka tysięcy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie