teken napisał/a:
wk🤬ia mnie takie nie szanowanie cudzej pracy.
E tam, ludzie w marketach mają płacone za godzinę, a nie za usługę, dlatego pewnie p🤬li ich czy będą układać srajtaśmę w subtelne piramidki, czy wykładać zieloną herbatę na półki.
No chyba, że szef powie "panie Heniu, niech pan już nie ściera tych sików po wieśniakach, którzy nie potrafią trafić do pisuaru kiedy raz w tygodniu przyjeżdżają do miasta na zakupy i ułoży tam na sklepie fikuśna piramidkę z miękkiego pachnącego papieru toaletowego." Wtedy taki pracownik będzie wręcz wdzięczny tym gimbusom, którzy rozp🤬olili ten papier.
Nie hejtuj wszystkich, bo czasem nawet sk🤬ysyństwo na pierwszy rzut oka może okazać się dla kogoś zbawieniem.
Kto znajdzie filmik gdzie tacy debile rzucali się na wszystkie produkty w supermarkecie?
już od pierwszej klatki, wiedziałem jaki będzie koniec...
Strasznie przewidywalne te żarty...
Strasznie przewidywalne te żarty...
Tragedia.
Dowc🤬y na poziomie się robi tak, żeby komuś nie uprzykrzać życia. Tu zobaczyłem dwóch gimbusów, którzy będą zapewne pokazywać całą akcję w szkole na telefonie... ehh
Dowc🤬y na poziomie się robi tak, żeby komuś nie uprzykrzać życia. Tu zobaczyłem dwóch gimbusów, którzy będą zapewne pokazywać całą akcję w szkole na telefonie... ehh

shokei napisał/a:
Faktycznie pojechałem![]()
Ale Ty też ładnie zaj🤬eś. Szlag, nie szlak. Czekam na ripostę![]()
Może remis

Powinni ich ochroniarze pałować na zapleczu, to by ich wyleczyło z żartów.
podpis użytkownika

jacekmatys napisał/a:
Filmuje k🤬a!! nie kameruje! szlak by to może ja nie na czasie k🤬a jestem?
1.Nie filmuje,tylko nagrywa.
2.Nie szlak,tylko szlag

Jumpix napisał/a:
1.Nie filmuje,tylko nagrywa.
2.Nie szlak,tylko szlag
Chcesz się kłócić o to czy się nagrywa ,filmuje ,kameruje czy inny uje??