Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Debilizm Amerykanów
Niewidzialny • 2011-03-16, 17:32
Tak, mało mroczne jak na Sadistica. Ale jak jacyś powaleni idioci piszą, że trzęsienie ziemi i tsunami się Japończykom należało, rzekomo jako wyrównanie rachunków za Pearl Harbor... To znaczy, że jednak jest coś z tymi ludźmi nie tak, w bardzo nie fajny sposób...

Tak tak... Wiem że was to nie rusza...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-17, 17:58
Tylko czekać aż szwabom coś się stanie i zrobią coś takiego o nas.
Zgłoś
Dymekx 2011-03-17, 18:07
@bloodwar niema to jak poprzeć swoją tezę mocnymi dowodami co ? . 50% Polaków? A komu by się chciało jechać do zalanych Niemiec by telewizor ukraść? Mówisz byśmy w ogóle nie współczuli Japonii bo jakaś garstka ograniczonych umysłowo Polaków gardzi Niemcami? Co ma piernik do wiatraka i z kąt ty o tym wiesz?
Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-17, 21:10
Nie rusza nas to...
Ale też nie zmienia faktu że Amerykanie to dupki
Zgłoś
edge 2011-03-21, 6:12 3
bloodwar napisał/a:

Teraz wszyscy Polacy współczują Japonii i pogrążają się z nią w bólu, ale prawda jest taka że jakby tsunami jebło w Niemcach to na drugi dzień połowa Polski szabrowałaby ich domy i gw🤬ciła ich kobiety! Za co? Za jajco! Za 1939 i PW!!! C🤬j że to było sto lat temu, dawno i nieprawda ale wciąż 3/4 Polaków nienawidzi Niemców bardziej niż Rosjan, a Rosjan tylko trochę bardziej niż Ż🤬dów! I wszystkich ich mamy w dupie, prawie tak samo mocno jak skośnookich!

Nienawiść do Niemców - ok.
Nienawiść do Rosjan - ok.
Nienawiść do Ż🤬dów - ok.
Gw🤬cić niemieckie kobiety - hę? Czy ciebie do reszty poj🤬o?

podpis użytkownika

Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!
Zgłoś
Aspyre 2011-03-21, 7:36
@bloodwar
Wyp🤬alaj na jakiś kongres poparcia dla wypędzonych Niemców, bo widzę, że strasznie zależy ci na upublicznieniu twojego c🤬jowego poglądu
BTW. sam sobie gwałć te pastewne k🤬y
Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-21, 8:12 1
bloodwar napisał/a:

Teraz wszyscy Polacy współczują Japonii i pogrążają się z nią w bólu, ale prawda jest taka że jakby tsunami jebło w Niemcach to na drugi dzień połowa Polski szabrowałaby ich domy i gw🤬ciła ich kobiety! Za co? Za jajco! Za 1939 i PW!!!

Ja bym to robił za:
- zniekształcanie historii
- Bund der Vertriebenen
- Jugendamt
- NPD – Die Volksunion
- i wszelkie inne działania mające na celu poróżnić, a nie pojednać te dwa narody.

II WŚ jest dla mnie dodatkiem do tej nienawiści jak wisienka na gównie.
Zgłoś
Powell 2011-03-21, 11:02 3
tacy są wszyscy k🤬a fajni "o ja to mam w dupie Japonię" albo "hahaha należy sie kitajcom" a mnie zastanawia tylko co wy byście k🤬a zrobili bez ich technologii? Pewnie 3/4 z was siedzi w domu i nap🤬la jakeiś filmy o samurajach/ninja czy jakieś anime albo chociaż ma miłe wspomnienia z dzieciństwa związane z dragon ballem, tsubasą itp. Nie oszukujcie się k🤬a - Japonia jest w życiu każdego z was chociażby w tym j🤬ym telewizorze sony u was w salonie czy nissanie/mitsubishi/hondzie/toyocie stojącej pod domem.

Nie k🤬ię za to Amerykanów i nie miałbym nic przeciwko gdyby zostali tylko ci co naprawdę mają coś we łbie a Japończycy rozj🤬iby tych wszystkich otyłych wieśniaków, gangsta cz🤬chów, i pedałkowatych skejcików, którzy sami nie wiedzą pewnie gdzie jest Pearl Harbor

podpis użytkownika

matko bosko kochano
Zgłoś
heniu011 2011-03-22, 11:07
no to co powinno sie teraz stac z ameryka w koncu wybrali czrnego prezydenta:]
Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-22, 17:05
A tak na dobrą sprawę, gdyby zebrać to, co pisali nasi, to nie wiem, czy byśmy nie przerośli głupotą Amerykanów...

Chociażby z tej strony... -.-'

@soqu1 Są potęgą, bo głupocie się często ustępuje.
Zgłoś