Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Decapited oskarżeni o gw🤬t zbiorowy
Konto usunięte • 2017-09-12, 12:02
Ale spokojnie, rzekomo gw🤬cili nasi.

Miejsce akcji - USA.

Cytat:

Perkusista nie złożył żadnego komentarza oprócz tego, że nie wiedział, kim były te dziewczyny, kiedy pokazano mu ich zdjęcia. Powiedział, że nie będzie mówił bez tłumacza.

Gitarzysta powiedział detektywom, że widział dwóch muzyków zaangażowanych w czynności seksualne z kobietą w łazience. Zgodził się na pobranie próbki DNA jako dowodu.

Wokalista potwierdził, że w busie było przyjęcie i kobiety były tam obecne. Zażądał adwokata i tłumacza, odmawiając dalszych komentarzy. Odmówił pobrania próbki DNA.

Basista potwierdził, że kobiety były w busie, ale powiedział, że siedział na kanapie i nie widział, co się dzieje. Następnie stwierdził, że potrzebuje tłumacza, by być dobrze zrozumianym. Powiedział też, że nikt nie został zmuszony do wejścia do busa. Potem stwierdził, że nie przypomina sobie, co się działo. Także odmówił pobrania próbki DNA.

Piąty mężczyzna powiedział detektywom, że spał w busie i nigdy nie widział kobiety, która jest domniemaną ofiarą gw🤬tu. Powiedział, że tylko przez chwilę widział przyjaciółkę, która została zatrzymana. Zrobił także aluzję do jej konta na Instagramie, ale nie mówił o tym szczegółowo.

link
Zgłoś
Wiewór 2017-09-13, 13:47 4
@up pewnie wybrali tańszą opcję. Zamiast zamówić k🤬y i zapłacić to chcieli por🤬ać groupies za darmo. Dziewczęta uznały, że samo j🤬ko to zbyt skromny podarek i poszły na policję. Chytry traci dwa razy.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Apolityczny 2017-09-13, 14:44
Nasi mogom ale nie muszom!

PS: Skoro Makrelowa taka hojna to powinna dać każdemu ciemnemu przybyszowi po kozie i po blondynce ze Szwecji.

podpis użytkownika

Czarna krowa w kropki bordo gryzie trawę kręcąc mordą.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-09-13, 15:52 1
Trzeba być na prawdę bystrym, żeby nie domyślić się czego mogą chcieć chłopcy zapraszający fanki do busa. Kiedyś powiedziałbym, że to na bank próba wymuszenia, ale dziś jestem w stanie uwierzyć że one myślały, że bedą tam z nimi pić, grać w makao i strzelać fotki. Wierzę, że można być tak głupim odkąd youtube się rozkreciło, no ale c🤬j, ostatecznie nie zrozumienie oczywistych intencji nie jest przepustka do gw🤬tu i jeśli to prawda to życzę koleżkom kastracji a dziewczynom powrotu do zdrowia.
Zgłoś
lilmuzynio 2017-09-13, 16:32
Przypuszczam, że gdyby ci panowie mieli inny kolor skóry problemu by nikt nie robił a nie od dziś wiadomo, że białoskórego można dymać to dymają.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-09-13, 17:41 3
czarnykun napisał/a:

Trzeba być na prawdę bystrym, żeby nie domyślić się czego mogą chcieć chłopcy zapraszający fanki do busa.

No to ja jestem bystry - bo nie wiem czy chłopcy chcieli klasycznie, loda, anala czy gangbang

Łatwo się nadziać na coś takiego, więc lepiej dać sobie na luz i zamówić k🤬y
Zgłoś
Pan_Diabeł 2017-09-13, 20:10
Nie Decapited a Decapitated. Przepraszam że się dop🤬lam.

podpis użytkownika

K🤬a mać!
Zgłoś
bodzio667 2017-09-13, 21:39 1
Bez Vitka, to gówno i tyle Wam powiem.

podpis użytkownika

Tak właśnie myślałem...
Zgłoś
POPISowyNumer 2017-09-14, 0:53
>k🤬ienie logiki tak motzno

Ale przynajmniej potwierdza się że Void postuje by siać bul dópy a nie z przesłanek ideologicznych.

podpis użytkownika

KABUM!
Zgłoś
Konto usunięte 2017-09-14, 1:33 4
@up

Tylko dla szekli
Zgłoś
Konto usunięte 2017-09-20, 23:16 3
Poniższe zdjęcie, zdaje się że ze strony Antyradia mnie rozj🤬o.

Zgłoś