" Defqon 1 - festiwal odbywający się od 2003 roku na którym gra się głównie hardstyle "
Można to porównać do "Przystanek Woodstock" ale z innym gatunkiem muzyki.
Ogólnie jedna wielka impreza
Mimo że nie przepadam za takim rodzajem muzyki to i tak na takiej imprezie chciał bym się znaleźć
Wole takie imprezy
State of Emergency - The Vortex of Vengeance (Official Masters of Hardcore Anthem)
J................m
2012-07-02, 10:36
muzyka ogolnie git. hardstyle bylem na king of hardstyle w energy 2000 to juz tam mozna odczuc moc tej muzyki a na takim koncercie to sobie tego nie wyobrazam ;p
B................1
2012-07-02, 10:44
Sp🤬alam do Holandii
p................m
2012-07-02, 11:08
Jest jeden człowiek, zwany BAD BOYEM, który to wszystko rozkręca, trzyma cugle i rękę na zaworach, by biba była sroga jak zima w Doniecku, by publika wyła jak kopulujący kojot, by artyści dali z siebie więcej niż Najman w walce z Pudzianem, a co najważniejsze, by potem napisali o tym na SADOLU!
Kto to taki? Kto taki?
H-A-R-D - F-R-A-N-Z from Sośnicowice!!!
r................w
2012-07-02, 11:10
srał pies te wasze ćpalnie technomuły!
Wdr napisał/a:
k🤬a p🤬licie zaciągnij się do wojska to zobaczysz co to jest hardimpreza jak walisz wódę z myślą że zaraz może coś p🤬lnąć to jest impreza! albo jak szczysz i myślisz czy zaraz nie dostaniesz z jakiegoś pistoletu od typa co zakopał się w piasku tydzień wcześniej i czeka:D to są wrażenia bez narkoli masz taką p🤬de i adrenaline to jest zajebiste:D
Zostaw wspomnienia z NSR i ASG
h................e
2012-07-02, 11:24
Ja p🤬lę to gówno powinno znajdować się w śmietniku razem z dubstepem
T................q
2012-07-02, 12:07
Woodstock ze speedem zamiast marychy.
żel sie topi ,paski z dresu aż sie odklejają, DJe wznoszą sie na techniczne wyżyny...HIMALAJE awangardy
podpis użytkownika
Htysz!
Im mniej tam plakow tym lepiej, niestety taka prawda gdzie polak tam obora nie raz widzialem ich na takich eventach a jedyne co potrafia to krasc, albo nap🤬lac i osobiscie nie porownal bym tego do woodstooku. Woodstook w porownaniu do defqonu czy innych festivali organizowanych tam jak: summerfeest, tomorrowland, dominator itp itd to jest jakas kazachstanska podjebka z polakami na czele gdzie swoj swojego bedzie okradal, lal po mordzie. Na tych eventach Panuje zajebista atmosfera, ty kogos popchniesz niechcacy to jeszcze Cie ta druga osoba przeprosi i piwo postawi.
m................z
2012-07-02, 12:57
Tomorrowland wymiata
Nie ma co p🤬lić, Polska też ma kilka świetnych eventów i jest jest zjazdem ćpalni lub małolatów którzy chcą być fajni.
Soundtropolis
Audioriver
Electrocity
Mayday (chociaż niemiecki jest z nami już 13 lat)
Polskie i świetne eventy muzycznie gdzie nie ma wielu przypadkowych osób i można pobawić się wyśmienicie z świetnymi składami, a nie jakieś zagraniczne gówno przyjeżdżające do PL tylko po to by zarobić kasę takie jak Global Gathering, Ultra Music Festival czy inne pierdółki. W 2010 byłem na Global Gathering gdzie była własnie postawiona scena q-dance i nawet nie umywało się do tego co widzimy na tych filmikach, raz Polacy bawili się jak bydło a dwa jak grajki to zobaczyły to po prostu grali na odp🤬l bo nie było dla kogo.
@stanek1235 Jak żyje nie widziałem by ktoś na woodstocku prał się po mordach. Poza tym jak myślicie, że 500 tys. ludzi się kąpie w bajorku o średnicy 8 metrów to gratuluje wyobraźni
s................r
2012-07-02, 15:03
Po 1 nie przyrównał bym jakiegoś syfiastego woodstocku do takiego Eventu,
Po 2 Defqon jest za bardzo Nu Stylowy ;x wkurzają mnie cukierkowate hymny tej imprezy
Po 3 Qlimax czy Hard Bass lepszy
A................z
2012-07-02, 16:13
przykre jest to ile na sadolu jest ignorantow muzycznych. sam jestem djem (grywam we wspomnianych tutaj imprezach kings of hardstyle w przytkowicach i katowicach) tego gatunku muzycznego i dla mnie to czysta magia a nie muzyka. ta muzyke trzeba po prostu lubic. ja nie lubie muzyki ktora grana jest np. na woodstocku i co? pisze pedalskie posty, ze woodstock jebie c🤬jem, bo tam sa same brudasy? nie - wiec ogarnijcie sie. troche powagi panowie. kazdy lubi to co lubi i to jest dla kazdego indywidualna sprawa ktora nie podlega dyskusji.
hiobe napisał/a:
Ja p🤬lę to gówno powinno znajdować się w śmietniku razem z dubstepem
Nie chwal sie gdzie cie mama wrzucila jak sie urodziles;)
wodzwioski napisał/a:
Nooo nie powiem, muza bogata w słowa
wedlug ciebie kazdy gatunek muzyczny musi byc bogaty w slowa?
nieja napisał/a:
Filmik fajny tylko mogłeś zamiast tej wiertarki dać jakąś muzyke na podkład dźwiękowy.
nastepny ignorant;)
salmonellas napisał/a:
Pozdro.
Obrazek
ladny jestes:)