Hydraulik a w majtach droższych niż większość mózgów z doktoratami. Takie czasy jakie rządy ehh szkoda gadać...
tomekokur napisał/a:
Hydraulik a w majtach droższych niż większość mózgów z doktoratami. Takie czasy jakie rządy ehh szkoda gadać...
Eee aż wygooglowalem, uważasz, że jakimś splendorem są bokserki za 111zl za 3szt?
mygyry napisał/a:
Eee aż wygooglowalem, uważasz, że jakimś splendorem są bokserki za 111zl za 3szt?
W dodatku wsiok nosi je jak murzyn. Chyba chce się pochwalić. W pierdlu w USA tak noszone spodnie i majty na wierzchu, to oznaka że jest się gotowym na j🤬ko.
Kilka lat temu była taka akcja, że dla "zabawy" na wieczorze kawalerskim panu młodemu do gumiaków nawalili pianki... skończyło się amputacją nóg.
pazuzu napisał/a:
Normalny koleś od razu by się odwrócil, odskoczył a ten widać że lubi takie akcje
I Ty mam rozumieć zaliczasz się do tych "normalnych kolesi"?

zarazor napisał/a:
Kilka lat temu była taka akcja, że dla "zabawy" na wieczorze kawalerskim panu młodemu do gumiaków nawalili pianki... skończyło się amputacją nóg.
Uwielbiam miejskie legendy.
Toc musial na szybkość dupe rozcieńczalnikiem myc gacie do wyjebki ,i rów do golenia ,gosc mial przej🤬e i pianka wcale zimna
woda nie schodzi ,rozmazuje sie i przykleja ,

pazuzu napisał/a:
Normalny koleś od razu by się odwrócil, odskoczył a ten widać że lubi takie akcje
Nie , nie normalny koleś tylko Polak. Na powyzszym filmie nie ma Polaków, jest za to kolo ,który zapewne nigdy nie doświadczył stresu w pracy i nie potrafi reagować jak Polak (czyt. "Co? wyk🤬ic ci szmato j🤬a, zaraz cie rozjebie, jestem smutnym w c🤬j Polakiem i żarty to tylko z innych a nie ze mnie! leszczu j🤬y")
pazuzu zapomniałeś dopisać ,że koleć na pewno jest z totalnej opozycji- za to dodatkowe piwka od kryptopedałow z pis.
pazuzu napisał/a:
normalny koleś po prostu by mu przyj🤬! ale pewnie już komuś zrobił równie głupi kawał, więc tylko pozostało mu się głupio uśmiechnąć...