U delfinów to norma, podobnie jak zbiorowe gw🤬ty. Niby inteligencja wysoka, jednak zachowaniami przypominają pewne grupy etniczne.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett

Heliar napisał/a:
Zamknij samca w klatce bez samicy i masz efekt. Przynajmniej wiadomo, że to nie pedał.
Jakiś pedofil. Taką małą rybkę wyj🤬
Celine84 napisał/a:
Przynajmniej trafił za pierwszym razem nie tak jak wy
Jak bym miał aż tak cienkiego to bym nici na igly nasuwał
Celine84 napisał/a:
Przynajmniej trafił za pierwszym razem nie tak jak wy
Każda dama wkłada sobie sama.
tylko mu spadła prezerwatywa
podpis użytkownika
eeee, szkoda gadać...
Potrzeba matką wynalazków.
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
Piwko rybie za zmyślność! A gupi biolodzy się podniecają jak szympans patykiem termita z mrowiska wydłubie...
Zar🤬ać zar🤬ał, może i gatunek nie ten sam, ale czemu się czepiać? I uniknął babskiej dramy. Ja kurde nie wiem co z tymi babami się dzieje, z żadną dogadać się nie idzie. Faceci wewnątrz gaci się nie myją, baby wiecznie mają fochy. I tak to jest.
A deflin widzę że stosuje zasadę że śledź to śledż.
Zar🤬ać zar🤬ał, może i gatunek nie ten sam, ale czemu się czepiać? I uniknął babskiej dramy. Ja kurde nie wiem co z tymi babami się dzieje, z żadną dogadać się nie idzie. Faceci wewnątrz gaci się nie myją, baby wiecznie mają fochy. I tak to jest.
A deflin widzę że stosuje zasadę że śledź to śledż.

podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.