📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:49

hahah
tak blisko mnie jeszcze nie było
kiedyś przez 3 lata tamtędy jeździłem do liceum
cieszy morde jak sie widzi swoje rejony

pewnie jakiś szwagier tramwajarza z łodzi...(tak łodzi, małe ł).

Za dużo 18 wheels of steel i realistycznej fizyki w tej ejże grze
Jest to przyczepa - nie naczepa. Tak zwana kontenerówka (nie mylić z podkontenerówką ) lub hakowiec.
Jedyny plus jest taki, że gość jechał na pusto. Gdyby miał na sobie złom to nie wyhamowałby nim tak szybko, ewentualnie w 14 sekundzie filmiku leżałby już na boku. Widać dokładnie jak przy hamowaniu podskakuje tylna oś- czyli nie miał ładunku.
Jedyny plus jest taki, że gość jechał na pusto. Gdyby miał na sobie złom to nie wyhamowałby nim tak szybko, ewentualnie w 14 sekundzie filmiku leżałby już na boku. Widać dokładnie jak przy hamowaniu podskakuje tylna oś- czyli nie miał ładunku.
tempo bo na ulicy Żnińskiej skup złomu czynny tylko do 16:30
wiem bo sam tam złom zawożę
wiem bo sam tam złom zawożę
w sumie mogę podejść jak będę w domu w weekend bo siedziba firmy jakieś 10 minut drogi ode mnie
Akurat przejeżdżam tamtędy codziennie i kierowca tira dojeżdżając do skrzyżowania z drogi podporządkowanej powinien zwolnić i upewnić się, że może bezpiecznie wykonać manewr, a nie tak jak kolega powyżej tłumaczy zachowanie tego według mnie - palanta, który wjechał na skrzyżowanie ignorując wszystkie możliwe zasady
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie