Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Demland - temat zbiorczy
Ratilt • 2009-11-24, 15:13
demland.info/dem/
Jeden z bardziej czarnych komiksów

Doskonale ;]

[ Komentarz dodany przez: Lashlo: 2010-04-28, 16:46 ]
Jeżeli ktoś ma jeszcze ambitny pomysł tworzenia nowych wątków z tym badziewiem, proszę o zapoznanie się z regulaminem

podpis użytkownika

Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Zgłoś
1................1 2011-01-15, 11:00
nie wiem co w tym fajnego....sadystycznego....
Zgłoś
Z................r 2011-01-15, 11:13 1
obyś w życiu jeszcze zapiszczał bydlaku!
Zgłoś
N................k 2011-01-15, 11:49 50
@up
Idź osuszać mieszkanie
Zgłoś
Pol 2011-01-15, 12:47 10
Nie ja dawałem pozwolenie na budowanie mieszkań na terenach zalewowych a teraz idźcie po pieniądze do tych którzy wam pozwolili tam budować. No i jak w temacie c🤬j mnie to.
Zgłoś
Dymekx 2011-01-15, 13:11 1
@up ktoś zastrzelił twoją matkę, ten ktoś jest w moim domu. Wsypać go? c🤬j mnie to nie ja dawałem mu pozwolenie na broń. ,,|,,
Zgłoś
Z................c 2011-01-15, 13:30
IIWW- wyp🤬alaj. C🤬j mnie obchodzą posrane zwyczaje w krajach arabskich bo na pewno nie będę w ich sytuacji, ale co innego katastrofy, które mogą przydarzyć się każdemu. A fakt, że siedzę na sadolu już dość długo i prawdopodobnie niedługo zacznie mi rosnąć penis jeszcze nie znaczy, że jestem facetem.
Zgłoś
M................s 2011-01-15, 13:55
zajebiście wyciąć źródło z orginału
Zgłoś
I................W 2011-01-15, 15:18 1
@Jacek Placek
wybacz, nie sprawdziłem Twojego profilu.
nie chodzi o to, że Ciebie obchodzą powodzianie. To jest Twoja prywatna sprawa. chodzi o to, że jeśli wchodząc na sadistica nie liczysz się z tym, że sobie będą stroili żarty chociażby z powodzian, to coś jest nie tak z Tobą, a nie z portalem. ale masz racje, c🤬j mnie ktokolwiek, dopóki nie jestem w jego sytuacji, jeśli uważasz, że to źle, to papa

ps. nie p🤬l że siedzisz na sadolu dość długo, zarejestrowana jesteś mniej wiecej tyle, co ja, kilka miesięcy.
Zgłoś
Z................c 2011-01-15, 15:54
Zarejestrowana od kilku miesięcy, ale zaglądam tu od dawna. Co do powodzian- nie rozpisywałam się i nie jączyłam w stylu 'ty głupi ignorancie, gdybyś był na ich miejscu to blablabla' stwierdziłam tylko prosty fakt. W zasadzie też to mam gdzieś i będę miała póki mnie to osobiście nie zacznie dotyczyć.
Zgłoś
M................f 2011-01-15, 16:11 4
Nie wolno się śmiać z takich ludzi bo im się nie przelewa, a przez to gorzej powodzi.
Zgłoś
Mua-Swirus 2011-01-15, 16:11 1
@Jacek Placek & @IIWW
Brawo. Kłóćcie się kto dłużej jest na sadisticu ten jest bardziej zajebisty. Jesteście żałośni.
A co do tematu to sami chcieli mieszkać "w małych cichych miasteczkach ze strumyczkiem/rzeczką i łąka w około". No to teraz maja. Ich problem. C🤬j im w dupę.

podpis użytkownika

We are guardians. Guardians of Asgaard...
Zgłoś
Z................c 2011-01-15, 16:15
@up wg Ciebie kłótnia była właśnie o to?
Zgłoś
Mua-Swirus 2011-01-15, 16:28
@Up
Przeczytaj jeszcze raz wyraz "kłóćcie" i się zastanów. Jak się nie domyślisz to podpowiem. Nie zastosowałem słowa "kłócicie" tylko "kłóćcie" a to robi jednak pewna drobna różnice w kontekście całego zdania

podpis użytkownika

We are guardians. Guardians of Asgaard...
Zgłoś
T................. 2011-01-15, 16:29 1
@up Dobrze przynajmniej że jesteś kobietą-Jackiem co oznacza, że masz k🤬sa, co oznacza że masz dosyc sporą czesc sadistica po twojej stronie bez wzgledu na to co powiesz i jak bardzo sie mylisz
Zgłoś
R................n 2011-01-15, 16:33
Haa! Twórczość Jakuba Dębskiego!

Dla tych, którzy dalej nie znają źródła:
demland.info/dem/
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie