Moim zdaniem facet miażdży, aż ciarki po plecach przechodzą!
A jak się nie podoba bo demony szatan itd itp to
C................f
2015-06-07, 12:10
Cyrk napisał/a:
Czemu oni zawsze stroją takie groźne/straszne miny? Jeden by się k🤬a uśmiechał w trakcie i jest zarobiony po dziurkę w c🤬ju na wyświetleniach...
Bo widzisz, muzyka metalowa jest trochę jak uliczny rap - trzeba pokazać swój gniew i jaki to ja nie jestem groźny
mój Boże, taki ładny chłopiec
r................i
2015-06-07, 12:30
wygląda jak Andrzejek z pierwszej miłości
M................h
2015-06-07, 12:33
c🤬jowa muzyka, c🤬jowe darcie mordy. pozdrawiam
A skąd oni wiedzą jakie głosy wydają demony/diabły?? A może demony mają głosy 13letnich azjatek?? A może w ogóle nie mówią tylko mruczą jak wieloryby?? Głupie to i bezsensowne.
Czy po takim czymś nie boli gardło?
ł................a
2015-06-07, 12:43
@jaguar714 moim zdaniem w dupie byłeś, gówno widziałeś...ssij psie bile lamusie
c................h
2015-06-07, 12:44
Widząc gościa na ulicy nie tak wyobrażałabym sobie jego pokój.
Co do wokalu to w swoim gatunku nie jest jakiś nadzwyczajny, dla zwykłego człowieka może i tak.
g................6
2015-06-07, 12:52
Dla mnie zajebiste

Idealne na budzik
Ten ziomek to Alex i serio jest jednym z obecnie ciekawszych wokalistów DC, tylko co to k🤬a robi tutaj? :o Jak ktoś lubi taką muze to polecam jego zespół Slaughter to Prevail
k................1
2015-06-07, 13:14
zaraz mu żyłka w dupie pęknie:D
j................8
2015-06-07, 13:26
Jak byłem w gimnazjum to podobnej muzyki słuchałem.
Chędogi_Rzułf napisał/a:
Bo widzisz, muzyka metalowa jest trochę jak uliczny rap - trzeba pokazać swój gniew i jaki to ja nie jestem groźny
Rap jest dla czarnych braci i dla niedoj🤬ych białych co chcą być jak czarni bracia.
Cover infantow dobrze zrobił, ale koles ogólnie niczym się nie wyróżnia
Polecam mojego ziomka, Dan Watson. Koleś na żywo jeszcze bardziej miązdy, a nie wygląda jak ten groźny Alex