Faceci depilujący swoje klatki piersiowe powinni także depilować sobie c🤬y.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:45
snik0 napisał/a:
Powiedziała ciota która nawet c🤬y nie widziała (oczywiście nie licząc tysięcy przed monitorem). No nie przychodzą mi żadne argumenty na twoją obronę: sportu nie uprawiasz bo byś wiedział że w niektórych dyscyplinach po prostu jest to niezbędne. Wiele z tych osób które nazwałeś ciotami zmiotło by cię z powierzchni ziemi spojrzało by na takiego gnata i nawet nie miało serca ciota nazwać.o, teraz się będą cioty ujawniać w tym temacie... dwie już mamy
ja tam lubie jak facet jest ogolony... chyba kazdy z nas nie lubi wlosow w jedzeniu
Ja gole klate, bo mi włosy w koszulke wrastają jak 2 miesiące jedną noszę....
nata77 napisał/a:
ja tam lubie jak facet jest ogolony... chyba kazdy z nas nie lubi wlosow w jedzeniu
![]()
Sadistic's girl.
Jaki związek ma jedzenie z goleniem klaty, piczki czy wora?
Nie każdy z nas porównuje minetę do jedzenia jak i nie każda z Was ssanie pałki traktuje jako posiłek.
Jak można, będąc facetem, golić sobie jaja czy pachy? O klacie już nie wspominając...
jak juz ci wyrosna owe wlosy to zalapiesz a jak znajdziesz kobiete bez fiuta to przestaniesz zadawac takie pytania
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie