Z tym goleniem chodzi o to żeby włosy nie wchodziły między zęby, tylko tyle.
serio golicie pachy? Ja przyznam że nie golę praktycznie z dwóch powodów.
nie mam aż takich krzaków żeby mi przeszkadzały i sprej mi wystarcza w zapewnieniu higieny
drugim powodem dość ostatecznym jest to że moja kobieta woli jednak męskość
Ale przyznam że włoski na jajkach dla swojego jak i również dla dziewczyny komfortu są.. jak to ująć żeby ładnie się wysłowić.. włoski są obcięte, ogolone
i chyba nie wyobrażam sobie żeby było inaczej...
golić nogi nie ma mowy!
możecie mnie u kamieniować
nie mam aż takich krzaków żeby mi przeszkadzały i sprej mi wystarcza w zapewnieniu higieny
drugim powodem dość ostatecznym jest to że moja kobieta woli jednak męskość
Ale przyznam że włoski na jajkach dla swojego jak i również dla dziewczyny komfortu są.. jak to ująć żeby ładnie się wysłowić.. włoski są obcięte, ogolone
i chyba nie wyobrażam sobie żeby było inaczej...
golić nogi nie ma mowy!
możecie mnie u kamieniować
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
elwiz napisał/a:
czyli mężczyzna który nie depiluje nóg to brudas ?? ciekawa definicja a ten który depiluje to pedał raczej czy się mylę ??
Chodzi o tych, którzy nie golą jaj i pach k🤬a, tępe c🤬je.
Golenie nóg to pedalstwo, chyba że jesteś kolarzem, a worek i pachy dla własnej higieny.
podpis użytkownika
Sadistic - I love the whole world
Jaja jasne - silka i rower to mniej czlowiek smierdzi zanim pojdzie sie umyc.
Ale pachy, nogi i klate? eeee no sory ale wtedy nie roznisz sie niczym od dzieciaka co ma 10 lat....
Ale pachy, nogi i klate? eeee no sory ale wtedy nie roznisz sie niczym od dzieciaka co ma 10 lat....

Dla jakiej k🤬a higieny ? Mi wystarczą prysznice a nie pedalskie golenie pach i jaj.

śmiesza mnie ludzie którzy mówią że jak ktoś nie goli tego czy tamtego to brudas a jak goli to czy tamto to pedał.
k🤬a, chyba każdy ma prawo golić lub nie, co mu się podoba? i c🤬j wam do tego. jesli bierze prysznic to nie powinno j🤬. nawet jak sie ogolisz a sie nie myjesz będziesz j🤬 jak knur.
ja gole włosy z jajec żeby dziewczyna w ustach ich nie miała, ale pachy nie, bo jej ani mi to nie przeszkadza.
k🤬a, chyba każdy ma prawo golić lub nie, co mu się podoba? i c🤬j wam do tego. jesli bierze prysznic to nie powinno j🤬. nawet jak sie ogolisz a sie nie myjesz będziesz j🤬 jak knur.
ja gole włosy z jajec żeby dziewczyna w ustach ich nie miała, ale pachy nie, bo jej ani mi to nie przeszkadza.
Facet który depiluje sobię nogi albo klatę powinien również ogolić sobie cipę.

Jap🤬le, zarosniete jaja, pachy, kruwa mac, latem to smrod jak jap🤬le, pewno od kobiet '0' wymagaja a sami od sb c🤬ja daja...
Ja gole jaja, pachy
Ja gole jaja, pachy