👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Z tym goleniem chodzi o to żeby włosy nie wchodziły między zęby, tylko tyle.
serio golicie pachy? Ja przyznam że nie golę praktycznie z dwóch powodów.
nie mam aż takich krzaków żeby mi przeszkadzały i sprej mi wystarcza w zapewnieniu higieny
drugim powodem dość ostatecznym jest to że moja kobieta woli jednak męskość
Ale przyznam że włoski na jajkach dla swojego jak i również dla dziewczyny komfortu są.. jak to ująć żeby ładnie się wysłowić.. włoski są obcięte, ogolone
i chyba nie wyobrażam sobie żeby było inaczej...
golić nogi nie ma mowy!
możecie mnie u kamieniować
nie mam aż takich krzaków żeby mi przeszkadzały i sprej mi wystarcza w zapewnieniu higieny
drugim powodem dość ostatecznym jest to że moja kobieta woli jednak męskość
Ale przyznam że włoski na jajkach dla swojego jak i również dla dziewczyny komfortu są.. jak to ująć żeby ładnie się wysłowić.. włoski są obcięte, ogolone
i chyba nie wyobrażam sobie żeby było inaczej...
golić nogi nie ma mowy!
możecie mnie u kamieniować

Jaja jasne - silka i rower to mniej czlowiek smierdzi zanim pojdzie sie umyc.
Ale pachy, nogi i klate? eeee no sory ale wtedy nie roznisz sie niczym od dzieciaka co ma 10 lat....
Ale pachy, nogi i klate? eeee no sory ale wtedy nie roznisz sie niczym od dzieciaka co ma 10 lat....

Facet który depiluje sobię nogi albo klatę powinien również ogolić sobie cipę.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie