Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
zbigniewz 2024-11-10, 13:02
To nie jego kuchnia. Na wojnie się walczy o żarcie
Zgłoś
amba88 2024-11-10, 16:47
Geraldinio napisał/a:

debil rozj🤬 pół kuchni, ale szczura nawet nie drasnął. Wszyscy wiemy kto w tym starciu jest bardziej inteligentny, ale zawsze przyjemnie popatrzeć, gdy nawet gryzoń wygrywa z 2 armią (4) świata

Kuchnia była rozj🤬a zanim zaczął strzelać
Zgłoś
Geraldinio 2024-11-10, 20:24 4
Siriuz napisał/a:

No fajnie podsumowałeś gdzie w tym wszystkim jest Ukraina

Nie wyrabiasz towarzyszu normy z postami i w każdym musisz coś dodać, żeby było związane z Ukrainą, nawet jak ni c🤬ja nie ma to nic wspólnego? Dupa ci się pali, bo kierownik Denaturow zagroził, że wyśle na front? Jak mi jest z tego powodu niezmiernie nie przykro
Pamiętaj o mnie, gdy już będziesz przyjmował polski granat z polskiego drona na swoją kacapską klatę.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
piterzaut 2024-11-10, 20:53
Chyba oglądał Ratatuille , jak babcia do Remiego i Emila z fuzji waliła.
Zgłoś
Siriuz 2024-11-10, 22:56 2
Geraldinio napisał/a:

Nie wyrabiasz towarzyszu normy z postami i w każdym musisz coś dodać, żeby było związane z Ukrainą, nawet jak ni c🤬ja nie ma to nic wspólnego? Dupa ci się pali, bo kierownik Denaturow zagroził, że wyśle na front? Jak mi jest z tego powodu niezmiernie nie przykro
Pamiętaj o mnie, gdy już będziesz przyjmował polski granat z polskiego drona na swoją kacapską klatę.

Ojejku jejku, nie zesraj się. Sam się podkładasz swoimi głupiutkimi komentarzami. Natura poskąpiła Ci inteligencji to trzeba było się zająć czymś co jej nie wymaga.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś