W wydaniu poza boiskowym. Gorąco było wczoraj przy okazji meczu Rapidu Bukareszt ze Steauą. Tak na boisku, jak i poza nim
od 25s
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@wubepe
U Ciebie na filmiku to jak benny hill wygląda
@ wubepe
to jest to samo miejsce co filmik AlPaczino
konto usunięte
2013-04-16, 9:38
Niech się biją jak lubią,nic mi do tego ale faktycznie wyglądają jak zwierzęta.
konto usunięte
2013-04-16, 10:16
konto usunięte
2013-04-16, 10:17
konto usunięte
2013-04-16, 10:53
Ech, łezka w oku się kręci, gdy wspominam że tak rzucaliśmy butelkami i kamieniami do suk milicyjnych (miałem chyba 15 lat).
konto usunięte
2013-04-16, 12:32
Od 0:59 profesjonalna stójka na głowie, z serii Uliczna Olimpiada Paraolimpijczyków
Czymu jak graja w siate w reczna czy w co innego, nigdy nie dzieja sie takie rzeczy ?? A zapomnialem, noga jest dla ograniczonych umyslowo idiotow z blokow ktorzy stoja sobie pod blokiem pija piffko i pala traffke i jak sa w +5 osob to pytaja sie czy masz jakis problem.
konto usunięte
2013-04-16, 13:22
0:58. rzut ławką
konto usunięte
2013-04-16, 13:40
Ze sprzętem nie jesteś dla nikogo wzorem, jeżeli walczysz rób to z honorem
No ale o co chodzi? Przecież to są prawdziwi kibice, wylęgarnia patriotów i spadkobiercy rycerskiego honoru. Na pewno są uciskani przez rumuńskiego odpowiednika Tuska. Biedna młodzież.