dla mnie każdy z mopem na głowie to ma tyle mózgu co kij od mopa
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Uwielbiam, po prostu k🤬a uwielbiam tych debili na deskach, hulajnogach i rolkach jak rozp🤬alają sobie swoje głupie ryje

Myślał, że będzie mistrzem świata w zjeździe, a został mistrzem świata w ładowaniu ryjem w mur.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
To za tą pedalską fryzurę i to coś w uszach
czy idąc twoim tokiem myślenia mają być fryzury tak jak u prosiaka Kim Dzonga i ni c🤬ja nie można mieć swojego zdania co do wyglądu? w korei Istnieje tylko 28 zatwierdzonych przez partię fryzur i tylko spośród nich wolno wybrać, obcinając włosy. Mężczyźni nie mogą mieć włosów dłuższych niż 5 cm, zaś kobiety zamężne powinny obcinać się krócej niż przed zamążpójściem.
LouisdeFunes napisał/a:
czy idąc twoim tokiem myślenia mają być fryzury tak jak u prosiaka Kim Dzonga i ni c🤬ja nie można mieć swojego zdania co do wyglądu? w korei Istnieje tylko 28 zatwierdzonych przez partię fryzur i tylko spośród nich wolno wybrać, obcinając włosy. Mężczyźni nie mogą mieć włosów dłuższych niż 5 cm, zaś kobiety zamężne powinny obcinać się krócej niż przed zamążpójściem.
Tak