Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
CrystalFairy 2025-02-17, 20:15
Oglądam ze 30 razy i dalej nie do końca czaję jak ona tak poleciała.
Zgłoś
Con4terPro96 2025-02-17, 21:08 3
KozłaStopa napisał/a:

@: Potylicą z tylu schodów i masz śmierć na miejscu. Nie wytraciła impetu, bo nie zahaczyła nogami o schody, podczas spadania. Przyjrzyj się, nie j3bła plecami, no chyba że o ziemię.

c🤬jowa śmierć bo widać że wchodzi ostrożnie powoli a i tak poleciała :/ jakiś czas temu przesadziłem z wódą i straciłem pamięć - obudziłem się kolejnego dnia w łóżku z mocnym bolem główy - dotknąłem się za jej tył a tu k🤬a guz i ból niemiłosierny przy dotyku - okazało się że schodząc po schodach pośliznąłęm się - nogi poleciały przed siebie i łbem przyj🤬em o krawędź schodka - dopiero jak przetrzezwiałem zdałem sobie sprawę jak blisko byłem aby skonczyć na cmentarzu ... myślę że 2 cm niżej i tak by było .... niestety ostatnio kładąc głowe na poduszce czasami czuje ucisk w środku głowy dokładnie w tym miejscu jakby jakiś guz / krwiak czy inny c🤬j - mam tylko nadzieję że to nie jest śmierć z opóźnionym zapłonem ale to po prześwietleniu się okaże
Zgłoś
nowystary 2025-02-17, 21:44 2
CrystalFairy napisał/a:

Oglądam ze 30 razy i dalej nie do końca czaję jak ona tak poleciała.

pewnie przechodziła nad miskami na wodę na schodach
Zgłoś
AlekBe 2025-02-17, 22:08 1
Mama od dzieciństwa mi mówiła, że gdzie kolwiek byś nie wchodził obowiązują 3 punkty podparcia. BHP na pierwszym miejscu. Tutaj mamy ewidentny przykład nie przestrzegania tej żelaznej zasady.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-02-17, 22:40 1
Na schodach, od jesieni do wiosny, lepiej trzymać się poręczy. Piszę z własnego doświadczenia.
Na szczęście jestem duży i mam twardy łeb
Zgłoś
Mietuh 2025-02-17, 23:59 1
Od razu widać że naj🤬a na początku schodów zgubiła chustkę i w prawej ręce ma butelkę z resztą trunku. Mówi się że n ad pijakami patron trzyma pieczę i nie pozwoli im zginąć, tej od razu widfać że nmie nie lubił
Zgłoś
netnik 2025-02-18, 0:23
Dobrze że ja jeżdżę windą ufff
Zgłoś
Rangraf 2025-02-19, 0:52
Była trzeźwa, to niestety nie przeżyła
Zgłoś