📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
🔥
Niewypał
- teraz popularne
typowa zazdrosna zawistna cebula. pewnie taki zly, bo pomimo skarpet i sandalow goracy pustynny piasek wciaz parzyl go w jego smierdzace stopy.
@włóczykijskc, więcej dystansu do siebie chłopie.
Dzień w dzień obrażacie tutaj inne narody ale jak ktoś pojedzie po naszej kochanej Polsce (jaka ona kochana niby?) to już bulwers. Żal mi niektórych jak tak czytam gdy z agresją jadą po innych ale słowa cebula nie mogą znieść, beka.
Dzień w dzień obrażacie tutaj inne narody ale jak ktoś pojedzie po naszej kochanej Polsce (jaka ona kochana niby?) to już bulwers. Żal mi niektórych jak tak czytam gdy z agresją jadą po innych ale słowa cebula nie mogą znieść, beka.
ESENCJA Cebularni - takiej która chwali się przez rok z TYGODNIOWEGO (a tak naprawdę 5 dniowego po odjęciu czasu podróży w obie strony) wyjazdu do podmiejskiego "hoteliku"... Szkoda, że nie ma autobusów do Egiptu, to by się bili o miejsce z przodu
Ehh a jeszcze kilkadziesiąt lat temu mieszkali w namiotach i pasli kozy ;/ Ale trzeba im przyznać, że zorganizowali się dobrze i dorobili się na tej ropie. W Polsce ludzie nie potrafiliby się równo podzielić takim bogactwem. No cóż zawistnym powiem tylko, że ropa niedługo się skończy i dodatkowo będą musieli wydać miliardy na wodę pitną, a z tego co wiem niewielu z nich inwestuje pieniądze, więc spora liczba osób z tej ich klasy średniej wróci do wypasania owiec i kóz za 100 lat.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie