konto usunięte
2012-05-17, 23:39
JakobekS napisał/a:
Mogę się założyć, że gdyby Diablo 3 było zbyt podobne do 2 to te same osoby, które narzekają teraz burzyłyby się o odgrzewanie staroci.
Na bank by tak było, ponieważ by powiedzieli, że nic nie poprawili, a tak są zmiany, ale im się kur&a nie dogodzi
Miranda w stu procentach cię popieram
konto usunięte
2012-05-18, 0:57
Nie widzicie, że szef Activision Blizzard robi wszystko żeby wycisnąć jak najwięcej kasy z ludzi? Starcraft 2 miał być jedną grą a rozbili go na 3 części a Bobby Kotick chciał sprzedawać przerywniki filmowe z gier za 30$. Dlatego macie cukierkową grafikę w Diablo i 'Starze'. To już nie jest ten sam Blizzard co kiedyś.
konto usunięte
2012-05-18, 1:37
krzys.toxic napisał/a:
...
BTW chyba nei zdąże kupić tego przez następne 10 lat.
Ja czekam aż cena spadnie.. kupie jak będzie na wagę z resztą gier typu maluch racer.
Jeśli chodzi o plucie jadem w stronę gier, to moim ulubionym gatunkiem jest "napinacz graficzny". Nigdy mu nie dogodzisz. Za dobra grafika? Bez sensu, będzie się haczyć i trzeba mieć PC z kosmosu (chociaż i tak znajdzie wiele niedopracowań związanych z teksturami, tudzież złą fryzurą głównego bohatera). Jak zrobią grę wyglądającą schludnie, lecz bez szału (nie powiecie mi, że diablo 3 wygląda tak źle), to będzie się czepiać, że mu się nie podoba, że grafika z przed kilku lat i ogólnie do dupy.
Wy chyba musicie sobie ponarzekać, co?
nuta w tle : joe esposito "you're the best"
http://www.diablo.pl/news/diablo-3-nowe-logo
pamiętam gdzieś czytałem obszerniejszy artykuł o tym żarcie... w każdym razie nie spodziewałem się ukrytego lvl

po cichu liczyłem na powrót krowiego króla.
konto usunięte
2012-05-18, 23:15
Tylko nie zapominaj że w Diablo 2 Krowi poziom się pojawił gdyż w jedynce spekulowano na jego temat