📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Amerykanie są z natury tępi, ale nie wiem czego się trzeba naćpać, aby taka idiotyczna sytuacja rozbawiła do takiego stopnia.

moge sie mylic ale czy rurki nie sa typowymi spodniami dla skejtow? wiecie deskorolki itp a nie "blokersi". Kazdy ma swoj styl, domyslam sie ze ci ktozy mowia ze rurki i raybany sa dla ciot ubieraja sie w luzne jeansy ( jesli mozna ten material tak nazwac) w ktorych wygladaja jakby sie zesrali. ( moim zdaniem te luzne miejsce pod krokiem jest po to zeby bylo gdzie srac jak skinheadow spotkaja w 1 a nie w calym teamie) to jest tylko moje zdanie i nie podlega jakiejkolwiek dyskusji.

A nie zastanawia was skąd w gronie samych "chłopów" znalazł sie pokaźnych rozmiarów dildo?

taki offtop
drodzy internauci, ten kolega z filmu ponizej ma rurki, a nawet pedalsko czerwone
tylko szkoda ze jaj ma wiecej niz wszyscy hejterzy z sadistica, nie?
drodzy internauci, ten kolega z filmu ponizej ma rurki, a nawet pedalsko czerwone
tylko szkoda ze jaj ma wiecej niz wszyscy hejterzy z sadistica, nie?

Widać ze tamci tez chcieliby dostac dildo w dupe, stąd od razu sie kładą
Skad tak wiedza na temat ubioru pedalow? Eksperci sami.
To, ze wy nie nosicie spodni typu 'rurki', nie stac was na okulary Rayban i nie dbacie o swoj wyglad nie znaczy, ze nie jestescie pedalami. Nie rozumiem takiej generalizacji. Macie kompleksy i tyle.
To, ze wy nie nosicie spodni typu 'rurki', nie stac was na okulary Rayban i nie dbacie o swoj wyglad nie znaczy, ze nie jestescie pedalami. Nie rozumiem takiej generalizacji. Macie kompleksy i tyle.

PinkRose napisał/a:
Możesz się pochwalić co nieco wiedzą jak je nosiłeś. Według mnie noszenie takich spodni to samo-okaleczanie się.
Samo-okaleczanie sie? hmm ciekawe, ale jak noszenie rurek moze byc okaleczaniem sie? jesli nie wiesz jak sie chodzi w rurkach to nie mow, bo chodzilem w spodniach "krok po kolana" i dopiero teraz widze jakie to bylo denne, nie lubie jeansow z normalnym krojem, oraz rurek maxymalnie obcislych, poza tym trzeba patrzec nie tylko na koszule(t-shirt) do jakiej sie dobiera spodnie czy tez odwrotnie ale tez inne kierunki np: luznie spodnie nie bda pasowaly do butow hugo orange bo sa typowo zrobione pod spodnie materialowe czy tez jeansy natomiast do dankow nike beda idealne. o gustach sie nie rozmawia tylko wyraza swoje zdanie. pzdr
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie