👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w p🤬de można sobie wsadzić te elektryczne samochodziki z tymi śmiesznymi bateryjkami tego samego typu co są w telefonach (czyli wiadomo jakie) , nie nadaje się ta technologia absolutnie do takich zastosowań
narkotykiTanio.pl napisał/a:
Się odzywają znawcy co ich nawet na jedną ratę leasingową tego gówna nie stać :joy:
jesteś jednym z tych którzy zapłaciliby 100 milionów za chleb (z wypieczonym logo) żeby poczuć się wyjątkowo? podczas gdy inni płacą 3 zł albo sami go sobie pieką... frajerzy XD
jan0sik1 napisał/a:
Ślepy jesteś i w dodatku analfabeta, prawda?
Rozwiń swoją myśl, bo jak na razie to zrobiłeś z siebie turbo kretyna.
Po co v8, żeby palił jak smok? 1.9 tdi z jakiegoś golfa czy octavii i samochód do jazdy.
Debil kupił używaną Teslę po okazyjnej cenie. Okazało się że bateria była uszkodzona zamiast robić sprawę nieuczciwemu sprzedawcy rozwalił samochód.
Widać po jego wyglądzie że nie jestem normalny a upośledzony.
Z niego jest taki eko jak z Putina pokojowy dyplomata.
Widać po jego wyglądzie że nie jestem normalny a upośledzony.
Z niego jest taki eko jak z Putina pokojowy dyplomata.
wszystko u nas idzie w tym popieprzonym kierunku.
chcą za wszelką cene zmusić kierowców do przesiadki z benzyniaków i LPG na elektryki, 24.12.2021 wchodzi w życie nowe prawo, będą w miastach ekostrefy czy jakoś tak, zwykłym autem już nawet przez niektóre rejony miasta nie przejedziesz.... pojeby.
chcą za wszelką cene zmusić kierowców do przesiadki z benzyniaków i LPG na elektryki, 24.12.2021 wchodzi w życie nowe prawo, będą w miastach ekostrefy czy jakoś tak, zwykłym autem już nawet przez niektóre rejony miasta nie przejedziesz.... pojeby.
Piolho1987 napisał/a:
wszystko u nas idzie w tym popieprzonym kierunku.
No ale co zrobisz ? Nic nie zrobisz..
M1Cro napisał/a:
Widać po jego wyglądzie że nie jestem normalny a upośledzony...
Lepiej bym tego nie ująl.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie