Prawo i Sprawiedliwość może się pochwalić muzycznie utalentowanym elektoratem

podpis użytkownika
Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Czyżby konkurencja kuli ?
zło już nie istnieje, bo nie ma już ludzkości
podpis użytkownika
Radioaktywny wiatr rozwiał wątpliwości,zło już nie istnieje, bo nie ma już ludzkości
Yosh napisał/a:
I teraz nie wiem, czy wyśmiać Cię, bo napisałeś życie przez "rz", czy pogratulować inwencji twórczej i ciekawego użycia śląskiego wyrazu![]()
A co ma staropolskie slowo 'rzyć' do tej k🤬a dziury zabitej dechami?

podpis użytkownika
SlawciuNevin napisał/a:
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Yosh napisał/a:
I teraz nie wiem, czy wyśmiać Cię, bo napisałeś życie przez "rz", czy pogratulować inwencji twórczej i ciekawego użycia śląskiego wyrazu![]()

trzeba mieć niejaką posturę, aby te zwłoki załadować choćby do bagażnika

A później występują takie zera w must be the music i innych gównach i pomimo zerowego flow i przekazu dostają 4 x TAK bo są szczerzy i mają życiowe problemy. No k🤬a mać, a kto ich nie ma? a poza tym psują dobre imię rapu.
bida intelektualna i domowa rozj🤬e szafki i urlop na osiedlu intelektualiści za 1000 zł
Łahahaha pffff. Dla mnie frajerem jest osoba, która dała się "sprzedać", a osoba sprzedająca to po prostu konfident lub "parówa". Chłopcy chyba nie wiedzą co mówią, a sorry rymują.
Temu w środku to nawet palec sie przez chwile pomylił... Ogolnie, szkoda słów

Pokolenie JP, k🤬a mać sam byłem świadkiem jak cwaniaczek osiedlowy rap, kaptur inne c🤬je muje. Zaj🤬i mu telefon w sklepie i co pierwsze zrobił? j🤬y wział od zioma tel i zadzwonił na policję no ja p🤬le...