Nie martw się. Kiedyś będzie Cię stać na Poloneza.
podpis użytkownika
Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
hudziel jakiś sentyment mam
jak na razie śmigam mazdą 626 i nie zamierzam zmieniać

nie rozumiem o co wam chodzi? Przynajmniej gość ma porządne polskie auto...
@up
Polskie... i bezpieczne
Kiedyś jeździłem służbowym poldkiem i mi się miałem zderzenie z Żukiem. Siła uderzenia była tak duża że Żuka podbiło, wylądował mi na dachu łamiąc poldka w pół. Żuczek po odbiciu o mój dach spadł na koła i pojechał dalej (5 metrów i rozj🤬 mur). Przyjechało pogotowie i jakiś ciapaty lekarz pyta: "gzie kielowcia (to nie błędy on tak gadał)". Ja mu na to że to ja. A on do mnie: "aloie gzie kielowcia ź polonezia". Z szoku albo ze śmiechu z niego nie załapałem o co mu chodzi. Dopiero jak się przyjrzałem złamanemu poldkowi to mi ciarki przeszły. Nie miałem nawet jednego otarcia. I nie wiem jak to się stało.
Więc ja tam złego słowa na poldka nie powiem.
Polskie... i bezpieczne

Kiedyś jeździłem służbowym poldkiem i mi się miałem zderzenie z Żukiem. Siła uderzenia była tak duża że Żuka podbiło, wylądował mi na dachu łamiąc poldka w pół. Żuczek po odbiciu o mój dach spadł na koła i pojechał dalej (5 metrów i rozj🤬 mur). Przyjechało pogotowie i jakiś ciapaty lekarz pyta: "gzie kielowcia (to nie błędy on tak gadał)". Ja mu na to że to ja. A on do mnie: "aloie gzie kielowcia ź polonezia". Z szoku albo ze śmiechu z niego nie załapałem o co mu chodzi. Dopiero jak się przyjrzałem złamanemu poldkowi to mi ciarki przeszły. Nie miałem nawet jednego otarcia. I nie wiem jak to się stało.
Więc ja tam złego słowa na poldka nie powiem.
Nie dziwię się bo to przecież rejestracje z ZAMOŚCIA !!!
podpis użytkownika
Żebyś Kur...wo zmierzła !!!
no dobra na zdjęciu widzimy tylko helikopter z kartonu, jak zmienia pojazd to musi przynieś sobie nowe pudła np. czołg, samolot albo jeep?

Zdjęcie skopiowane ze znanego portalu, po tagach nie znalazłem
Ktoś jest chętny?

Ktoś jest chętny?
podpis użytkownika
Nie ma niemoralnych propozycji. Są tylko nieumiejętnie formułowane zachęty.
Boże, jak śmiesznie.
Było nie kończyć edukacji po gimnazjum. Teraz zap🤬laj w chińskich podróbkach.
Było nie kończyć edukacji po gimnazjum. Teraz zap🤬laj w chińskich podróbkach.
Svenlee, jak jeszcze plemnikiem byłeś to gimnazjów w Polsce nie było, mierniaku wychowany na chipsach i coli. Zanim zaczniesz wyzywać od gimbusów to zerknij na profil tego kogo próbujesz oszczać.
podpis użytkownika
Nie ma niemoralnych propozycji. Są tylko nieumiejętnie formułowane zachęty.