👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hudziel jakiś sentyment mam
jak na razie śmigam mazdą 626 i nie zamierzam zmieniać

nie rozumiem o co wam chodzi? Przynajmniej gość ma porządne polskie auto...

no dobra na zdjęciu widzimy tylko helikopter z kartonu, jak zmienia pojazd to musi przynieś sobie nowe pudła np. czołg, samolot albo jeep?

Zdjęcie skopiowane ze znanego portalu, po tagach nie znalazłem
Ktoś jest chętny?

Ktoś jest chętny?
Svenlee, jak jeszcze plemnikiem byłeś to gimnazjów w Polsce nie było, mierniaku wychowany na chipsach i coli. Zanim zaczniesz wyzywać od gimbusów to zerknij na profil tego kogo próbujesz oszczać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie