👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taki prfesionalny DJ a nie ma echa e mikserze
tylo sam go udaje i wyglada jak by sie zawieszla

ale nie rozumiem o co chodzi - skrzywiony facet dobrał dla siebie skrzywioną muzykę - jest ok.
wkurzyłbym się gdyby zaczał się wypowiadać o jazzie albo black metalu, a tak wszystko jest "na poziomie" (if you know what I mean)
wkurzyłbym się gdyby zaczał się wypowiadać o jazzie albo black metalu, a tak wszystko jest "na poziomie" (if you know what I mean)
O co chodzi? Normalny przedstawiciel "muzyki", którą sobie puszcza w domku.

Jakiś numer konta żeby wplacać na to nieszczęście to macie ?
saymonek, 23 1160 2202 0000 0001 1732 1987 proszę wpłacać, minimalna kwota wpłat to 100 pln

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

chciałoby się tu coś błyskotliwego napisać, co by browarów nałapać ale ręce opadły...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie