Nie do końca moje klimaty ale i bez tego jestem w stanie stwierdzić, że gość ma skilla.
Podziwiam i hejterów rozumiem (nie ten rodzaj muzyki). Ma chłopak umiejętności ponadprzeciętne. To nie jest może Slash, czy Chuck Schuldiner, ale ludzi z tego klimatu rusza pozytywnie. Mnie rusza, bo mimo iż dziś muzykę lubię, jako ogół dobrej roboty, dorastałem przy rapie. Spinanie jest dla lgbt.
No zajebiste, puścić jedno h🤬jowstwo z CZYJEŚ płyty i drugie h🤬jostwo z innej CZYJEJŚ płyty, a banda debili się cieszy:)
"Po 14 latach grania na gitarze wiem ile trzeba wysiłku by osiągnąć taki poziom, Gość jest zajebisty
Więc stulić pryszczate mordy j🤬e cioty
i na kolana przed mistrzem" COOOOOOOO K🤬A
?
i na kolana przed mistrzem" COOOOOOOO K🤬A

Darekck napisał/a:
temu kolesiowi może najwyżej buty czyścic
![]()
Wsadzić pendrive'a z muzyką w stół mikserski, a potem szukać gorączkowo przycisku, którym się to wyłącza? Też tak potrafię.podpis użytkownika
Pić, j🤬 nie żałować. Bieda musi pofolgować![]()

septiq napisał/a:
"Po 14 latach grania na gitarze wiem ile trzeba wysiłku by osiągnąć taki poziom, Gość jest zajebisty
i na kolana przed mistrzem" COOOOOOOO K🤬A?
Nie zrozumiałeś tępaku ? już wyjaśniam

Chodzi o to że wk🤬ia mnie frajerstwo twojego pokroju które kozaczy w necie i jeździ po wszystkich żeby poprawić sobie gównianą samoocenę, nie reprezentując sobą absolutnie nic w realnym świecie !! Takie k🤬a j🤬e chwasty nie wnoszące nic konstruktywnego do dyskusji, którym pozbawione głębszego sensu życie upływa na waleniu gruchy przy anime czy zdjęciach własnej matki.
W każdym wpisie sypiesz inwektywami, wyzywasz od debili a nie potrafisz poprawnie sformułować nawet jednego zdania, ani jednego k🤬a zdania bez błędu.
didzejem to się może nazwać gimnazjalista puszczający gang albani to już jest producent muzyczny świetny koleś
Aphrodite, Hype, Slipmatt, SY też zajebiste scratche robili
podpis użytkownika
Prawda w oczy kole
@ufo125
producentem także jest Guetta, jakim jest dj-em każdy widział, więc nie p🤬l:) To że produkuje, jak np diplo, nie znaczy że na plakatach w klubach jest napisane "Dzisiaj wystąpi u nas producent diplo, i będzie wam produkowal muzyke do rana". ja p🤬le
producentem także jest Guetta, jakim jest dj-em każdy widział, więc nie p🤬l:) To że produkuje, jak np diplo, nie znaczy że na plakatach w klubach jest napisane "Dzisiaj wystąpi u nas producent diplo, i będzie wam produkowal muzyke do rana". ja p🤬le
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanie