czy na pewno nie ma głupich pytań?
a................y
2012-01-13, 12:47
wiesz co kobieta robi w salonie? ma za dlugi lancuch
k🤬a jakie dauny . wydaje im sie ze sa smieszni a tu taka h🤬jnia ze sie plakac chce
podpis użytkownika
cxvcc cvcvcxc vxcvcvxx
Co kobieta robi w salonie?
Ma za długi łańcuch...
s................n
2012-01-14, 12:34
co za k🤬a tłuki , zawsze tak mają ?
Nawet nie będę próbował słuchać ich twórczości .
r................3
2012-01-14, 12:44
oż k🤬a jeśli czytasz ten komentarz przed obejrzeniem filmu Nie oglądaj go!!! zrób coś pożytecznego wypij piwo wynieś śmieci idź z psem co k🤬a kolwiek
ja zmarnowałem czas

teraz też go marnuje moje życie jest bez sensu :/
Jedynym pozytywem w tym filmie jest Son Goku na stole
D................t
2012-01-14, 12:50
Oni powinni być zdziwieni, że mają jakichkolwiek fanów. Ale zabawne, bo dzieciaki zadają im pytania. Pewnie oczekiwali pytań dlaczego są tacy zajebiści...
S................i
2012-01-14, 12:53
Banda trzech uj🤬ych pojebów,ani oni ładni ani k🤬a mądrzy.Dno i gówno pod dnem,lepsze rzeczy robie jak k🤬a śpie.
H................g
2012-01-14, 13:09
Dzisiaj się przekonałem, że najlepiej najpierw przeczytać pierwszego komenta, a potem brać się za oglądanie, bo takiej c🤬jni dawno nie widziałem.
Cieszą ryje nie wiem k🤬a z czego...
zastanawia mnie, jak to się dzieje, że nawet tak kompletne gówno jak to może się podobać jakimś ludziom... nie wiem, wydaje mi się że może to bawić jedynie ludzi pierwotnych, przy założeniu, że nie znają języka.
a mi się podoba, chłopaki się zrobili i na lajcie sobie kręcą xD
podpis użytkownika
"Mówisz na mnie pener? To jest moje drugie imię, wydziabane mam na szyi to ty tępy sk🤬ysynie!"
D................u
2012-01-16, 18:27
Przecież takiej muzyki słuchają tylko idioci ... czego oni się spodziewali ? Że ktoś z IQ powyżej 50 do nich napisze ?