Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
dla jasności, tylko Sadistic
konto usunięte • 2013-10-20, 22:40
nie będzie kwejk nam melał w twarz i dzieci nam pedaaaalił
Sadola my naród, Sadystyczny lud, centurion będzie nam hetmanił !

jeśli lubisz kwejka to jesteś c🤬j nie człowiek
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-10-21, 1:37 3
koleżanka Cie zdissowała i przyszedłeś się pochwalić?
Zgłoś
Seboolek 2013-10-21, 1:38 10
Sadistic jest lepsza odmianą Kwejka ale nie jest idealny i z sadyzmem ma niewiele juz wspólnego. Wszystko przez głupi regulamin w tym działów hard. Niby jest hardcore ale nie można wrzucić filmów z morderstw czy innych tego typu rzeczy bo sa niezgodne z regulaminem. Ja tutaj wchodze ze względu na wesołą atmosferę bo wiem ze zawsze ktoś dojebie jakimś filmem przy którym można się pośmiać. Jeśli jednak chce zobaczyć prawdziwy hardcore to są do tego inne portale lub fora. Wiec nie jarajcie się tak nazwą bo sadyzmu tu mało.
Zgłoś
Wraco 2013-10-21, 2:22 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Irenvelle 2013-10-21, 3:20 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
T0B1 2013-10-21, 8:41 4
Seboolek napisał/a:

Sadistic jest lepsza odmianą Kwejka ale nie jest idealny i z sadyzmem ma niewiele juz wspólnego. Wszystko przez głupi regulamin w tym działów hard. Niby jest hardcore ale nie można wrzucić filmów z morderstw czy innych tego typu rzeczy bo sa niezgodne z regulaminem. Ja tutaj wchodze ze względu na wesołą atmosferę bo wiem ze zawsze ktoś dojebie jakimś filmem przy którym można się pośmiać. Jeśli jednak chce zobaczyć prawdziwy hardcore to są do tego inne portale lub fora. Wiec nie jarajcie się tak nazwą bo sadyzmu tu mało.

1. Najwyraźniej nie wiesz co to sadyzm:
portalwiedzy.onet.pl napisał/a:

Sadyzm, dewiacja seksualna, której cechą podstawową jest czerpanie rozkoszy seksualnej z podporządkowania sobie drugiej osoby (partnerki, partnera) w zakresie znacznie przekraczającym zachowania przyjęte jako dopuszczalne. Sposobem, który daje sadyście (sadystce) poczucie nieograniczonego panowania nad drugą osobą, jest bardzo często zadawanie jej cierpień (także psychicznych), bólu, a w przypadkach krańcowego sadyzmu - śmierci. W życiu codziennym, pozaseksualnym, zawodowym, sadyści bywają ludźmi uprzejmymi, nie rzucającymi się w oczy. Termin sadyzm pochodzi od nazwiska markiza D.A.F. de Sade'a

A tego na hardzie nie brakuje.
2. Wiesz co to prawo? Kodeks karny? Jeśli wiesz to właśnie między innymi z tych powodów na sadolu nie zobaczysz fotek z morderstw, zoofilii (to akurat jest na hardzie, ale podobno co jakiś czas robią z tym porządek) czy jakichkolwiek innych rzeczy wykraczających poza panujące w Polsce przepisy prawne.

@topic Scroll down aż do stopki... Przypadek?

BTW, można by co jakiś czas wrzucać jakieś takie kwejkowate tematy jak ten i banować wszystkich co stawiają im piwa .

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-21, 9:49 3
Zgłoś
ChomikAdrian 2013-10-21, 9:50
Zgłoś
sstoersk 2013-10-21, 10:03 1
Zgłoś
MareKSG 2013-10-21, 11:00
Wszystko fajnie, dobrze, ale to nie jest zbyt sadystyczne, więc bardziej nadaje się na kwejka Gdybyś jeszcze wysłał jej materiał z harda i powiedział, że to z nią zrobisz jak jeszcze raz wyśle linka z kwejka to jeszcze by się nadawało.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-21, 11:51 1
Ależ dowaliłeś koleżance! Opowiedz mi o tym, jakim to jesteś prawdziwym sadystą.
Zgłoś
kylo3000 2013-10-21, 11:58

Zaczeły sie wakacje to nalot gimbow na sadola był. Teraz jest tego pokłosie
Zgłoś
Taumantis 2013-10-21, 12:31
kiedy ja dołączyłem?

Taumantis napisał/a:

dzięki
Zgłoś
Sober159 2013-10-21, 19:23
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-21, 20:21
wyznawcy sadola <3
Zgłoś
Devilyn 2013-10-21, 22:33
Ja myślę że lista tych którzy pod tym piwo postawili powinna być przestrogą ... że w ochronkach też są komputery... nigdy nie wiesz kto siedzi po 2 stronie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem