👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nowepozycje napisał/a:
A za parę tygodni okaże się że jest to taka sama podpucha jak z Grażyną Żarko i wszyscy hejterzy będą żreć gówno.
nie okaże się tiger szallał na np fotce tv już ze 4 lata temu potem na jutub i to autentyk.
Jesli ktos powie ze to podpucha to dobra mina do zlej gry
Ja pierdziele. Jak ja nie lubie takiego hejtu. Jestem Ciekaw jak byście się czuli gdybyście byli w jej/jego sytuacji . Są tacy jacy są i tyle....
i teraz fala hejtu na mnie.. <brawo>
i teraz fala hejtu na mnie.. <brawo>
Gdyby nie te lewe oko na Maroko, to bym pomyslał, że dziewucha se robi jaja.

3.24 po jej lewej stronie kura pod płotem stoi jej tiger, tak zwane piwo vip z biedronki

CorT7 napisał/a:
Hahaha tą grzywkę to ustawia tak żeby zeza ukryć, cwana bestia.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie