Morze ten post da do myślenia wielu kobietom.
Nie chcesz dziecka? Oddaj do aborcji, na pewno ktoś je pokocha jak własne!
b................k
2013-08-31, 12:20
Każdy przyp🤬ala się o to "Morze". Mnie osobiście bardziej zdziwiło "Oddaj do aborcji, na pewno ktoś je pokocha jak własne!". Ale cóż, pewnie większość zdobyła ból dupy przez błędy ortograficzne i zaczęła spamić, a jakby doczytali to co zacytowałem to by zrozumieli, że to trolling. Chyba, że są debilami.
Mimo, iż trolling udany to jednak co jak co - 27 piw za takie gówno? Ludzie... Gdzie są admini, gdzie jest moderacja? Takie gówniane rzeczy na kwejku są, ale na szanowanym sadolu tego się nie spodziewałem.
Ogarnijcie się.
j................ć
2013-08-31, 12:22
K🤬a jak można zrobić błąd w słowie "może". Jednym z plusów PRL-u było to, że nie było analfabetyzmu. Teraz to co się dzieje u młodych, to analfabetyzm wtórny - oto co ma dzisiaj do zaoferowania polskie szkolnictwo.
P................o
2013-08-31, 12:30
w cionrzy? ja p🤬le, gdzie mod? gdzie admin? tacy ludzie powinni dostawać z marsza banana na wieczność i bilet w jedną stronę do mordoru
k................1
2013-08-31, 12:34
Wole zabić dziecko niż oddać do adopcji... a nóż się przytrafi, że go pedały adoptują ...
w................a
2013-08-31, 12:36
Kto jest za tym, żeby przy rejestracji na Sadola podawać swój numer pesel celem zweryfikowania pełnoletności użytkownika? Może byśmy ominęli takie posty...
Morze jest szerokie i głębokie
podpis użytkownika
Wieprzowina w kieszeni u każdego obywatela na wypadek ataku ze strony nieprzyjaciela.
b................k
2013-08-31, 12:38
kokos654321 napisał/a:
Wole zabić dziecko niż oddać do adopcji... a nóż się przytrafi, że go pedały adoptują ...
ABORCJI k🤬a... Aborcji...
Flodzia, flodzia zrób mi lodzia
P.S Za martwe płody zawsze piwko, bez wyjątku!
podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw
Z................z
2013-08-31, 15:56
Flodziu, zaj🤬aś to ze statusu Lu. WSTYD. Masz umieścić źródło.
M................k
2013-08-31, 18:33
A może to sadisticowi komentatorzy trollują trollującego? :o W takim razie c🤬jowe! "Morze"? Idź popływać ze swoim martwym płodem w brzuchu. trlllo
d................6
2013-08-31, 21:01
nie ma piwa dla antypolonistów
@MaszAyahuaskę
W "cionrzy" już problemu nie widzisz?
wajnona napisał/a:
Kto jest za tym, żeby przy rejestracji na Sadola podawać swój numer pesel celem zweryfikowania pełnoletności użytkownika? Może byśmy ominęli takie posty...
szkoda ze twoja matka omineła klinike aborcyjnom xD
xD