w kraju lustrzanych zasad... debile się wszędzie trafiają, ale zazwyczaj jest jakiś bohater, a tu tyle szczęścia poszło się j🤬... nawet kary śmierci nie ma, a to by było za mało.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:14
🔥
Mądry pies.
- teraz popularne
Geigi napisał/a:
apropo przypomniała mi się śmieszna historia
koleżance mojej siostry w późnej podstawówce ułamała się kaszanka będąc w kiblu - przyjechała karetka i musieli wyskrobywać pojedyncze ziarenka
A wystarczyło wepchać jeszcze smażonej cebulki...
Nyrewesa napisał/a:
I połowa sadoli co to między 9a10 biegną na przerwie śniadaniowej do bidy po trzy kajzerki, peto kiełbasy i czteropak najtanszego sikacza teraz zapłacze. I bardzo dobrze niech rozpie**ala. Cel Polaka - robić za śmiecia w robicie tylko po to by było za co od piątku po fajrancie do późnej niedzieli chlać. A no i jedno piwko na poniedziałek rano do PKS lub busika mu być.
Tabletek dzisiaj zapomniałaś?
właściciel sklepu nie reaguje bo wie, że każda rozbita butelka to jakby sprzedana
To jest zachodznie społeczeństwo... Zamiast dać w mordę i położyć spać, albo obezwładnić to nikt nic nie zrobi i mamy straty liczone w tysiącach...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie