Trump wysłał 238 członku gangu Tren de Aragua do najcięższego więzienia w Salvadorze.
podpis użytkownika
Lewactwo to faszyścipodpis użytkownika
Lewactwo to faszyściSejm i senat będą puste.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Jakieś wady?
Dla przeciętnego amerykanina konflikt na Ukrainie jest mniej wiecej tak samo interesujący jak dla Polaka wojna domowa w Mjanmie.
Bo wydajemy 200 mld zł na zbrojenia i jest to zakup głównie amerykańskiego sprzętu ?
- to chyba mamy prawo domagać się spokoju w regionie a nie p🤬lenia o podboju Kanady, Grenlandii, Meksyku i czy wysyłania do Polski jakiegoś debila co pierwsze co robi to namawia Polki do aborcji tak jak Hitler ?
Z jakim to państwem porównałeś Rosje czyli potęgę nuklearną ? Bo zesrałem się ze śmiechu.
realna wojna jest setki kilometrów od naszej wschodniej granicy.
Czy ty jesteś ruski troll?
Na samej granicy z Białorusią:
- 130 osób już zginęło
- co najmniej 63 żołnierzy rannych
- 1 żołnierz zabity
- codziennie granicę nielegalnie usiłuje przekroczyć ok. 50 osób i c🤬j wie kto to jest
-5000 żołnierzy zaangażowanych jest bezpośrednio w obronę granicy
-dwóch cywili zginęło w Polsce od ruskiej rakiety
A to jest granica NATO a ty mi tu p🤬lisz że wojna jest daleko .
Wszystkich do jednego pudła? Tylko mi się wydaje że to nie najlepszy pomysł?
Kto normalny zbiera takie dane, trzeba być chyba chorym na głowę.
Jakie "zbieranie" danych? Ile ty masz lat ? Wojna to wojna.
A zestrzelenie samolotu lotu Malaysia Airlines 17 gdzie zginęło 283 pasażerów w większości to były dzieci? Ale ty to pochwalisz!
Ale pewnie nawet na świecie wtedy cię nie było.
Liż rowa Putinowi dalej.
Jesteś chory umysłowo, z dupy przykłady podajesz aż oczy krwawią, co ma Białoruś z USA? Co chcesz żeby się zaangażowali w to? To dopiero będzie jatka. To nasza wewnętrzna sprawa a że barany od kilku lat z rządu nie potrafią się uporać z tym tylko się wyzywają to co ma być? Podchodzą do tego jak do dziewczynek.
Wiadomo że lepiej żeby USA wspierały wiecznie Ukrainę ale nie muszą i co zrobisz, ile można pompować pieniędzy i jeszcze część pomocy to Ukraina nie jest w stanie wytłumaczyć gdzie się podziała.
Coraz więcej flag banderowskich, ostatnio była rocznica we Lwowie to drodze do Lwowa na wioskach i obok naszego cmentarza same flagi banderowskie, co to ma być? Podziękowanie?