elda1987 najsłodsza.. nie o to pytałemale jak już o tym wspomniałaś to hmmm.. brzmi jeszcze bardziej kusząco ;p
Nie wiem czy powinienem drążyć ten temat zważając na Twoj nick i to że jestes kobietą sadistica ;p Chociaz może dzięki temu uzbiera się jakiś temat na harda![]()
Umawiać się na sadisticu ?! Przecież ona cię zgw🤬ci na pierwszej randce

podpis użytkownika
Lubię gify
@master sorry, myślałam, że twój wcześniejszy post był skierowany do mnie, takie moje niedopatrzenie;) a poza tym to jaki masz widok przed oczami, jak mówisz "kobieta sadistica"?
Miałem na myśli te 20cm w nicku

Umawiać się na sadisticu ?! Przecież ona cię zgw🤬ci na pierwszej randce![]()
![]()
Oby RaptujacyToster... Oby
Byle by tylko mój penis był w użyciu a nie jej ;p
Miałem na myśli te 20cm w nickuBo jest takie powiedzenie tutaj na stronce (bez obrazy oczywiście) że kobietom sadistica większość koło c🤬ja lata ;p
Nick jak nick

Nick jak nickty masz master i o czymś to świadczy?
Że jestem sexi

Że jestem sexiA tak z ciekawości skąd się wzięło te 20cm ?
Pics or didn't happen!
Żeby było tajemniczo

Pics or didn't happen!
Żeby było tajemniczo![]()
Pics... hmm. o ile data urodzin w Twoim profilu nie jest prawdziwa i 20cm to nie jest rozmiar penisa to jestem skłonny to przemyśleć

ja tak sobie teraz myślę, że w sumie to ja chodze nadal do toalety z kolegami, bo do damskiego jest zawsze kolejka a chłopaki w męskiej walą w pisuar, więc kibelek jest zawsze wolny. A więc nadal zdarza mi się "pomylić drzwi" i cichaczem zapakować się do środka z koleżanką
choc kiedys w innych celach też się tam chodziło
![]()
Wiesz co elda? Lubie Cie

Pics... hmm. o ile data urodzin w Twoim profilu nie jest prawdziwa i 20cm to nie jest rozmiar penisa to jestem skłonny to przemyśleć![]()
To myśl

To myśl![]()
Może żeby było ciekawiej : Napisz mi coś o sobie.. Niech to będzie coś ciekawego i osobistego a zarazem pamiętaj że piszemy publicznie i każdy może to przeczytać.. powiedzmy że to taka zabawa

Wiesz co elda? Lubie Cie. Mimo tego że jesteś w związku i masz dziecko to nie popadłaś w taką (codzienną) rutynę co jednak nie zdarza się tak często. Ponadto siedzisz tutaj i umiesz nieco sarkastycznie zażartować
Twój facet musi być zadowolony z wyboru
![]()
zadowolony jak cholera

zadowolony jak cholera![]()
O tym właśnie mówię

master za duzy offtop się zrobił ;p
Co w związku z tym proponujesz ??