Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Fizyk jądrowy (tak, zaczyna się ciekawie!), Phillip E. Mason za pomocą nagiego procesu myślowego rozprawia się z mitami feminizmu, kreacjonizmu i innego -izmu, niepopartego faktami, a jedynie słusznymi ideologiami.

Filmik dla znających język na poziomie średniego liceum. Przynajmniej póki co.

Science and Education FTW!

Transkrypcja dostępna na stronie autora (link w opisie filmu)
Zgłoś
DarkMachina 2015-12-07, 21:29
Lackland napisał/a:

Filmik dla znających język na poziomie średniego liceum. Przynajmniej póki co.

Skończyłem liceum 10 lat temu, ale jak widzę zadziwiająco podrósł poziom nauczania angielskiego (i chyba tylko). Świadczy to o przygotowywaniu "polocz🤬chów" do pracy za najniższe krajowe za granicą lub w naszym pięknym polskim państwie (wszystkie firmy i tak są zagraniczne, a z audytami trzeba umieć się dogadać)
Zgłoś
Konto usunięte 2015-12-07, 21:36
A tam takie pieprzenie, w każdej grupie znajdzie się paru oszołomów. Tak jak są świadomi patrioci, i tępe łyse ćwoki. Są mądrzy profesorowie z pasją do przekazywania wiedzy, i tacy co sami nie ogarniają swojej dziedziny bo dyplom zdobyli pracą w stylu "Fizyka kwantowa z Leninem w tle". Są normalni weganie/wegetarianie, którzy nie będą Ci truć o swoim wyborze, jak i tacy co by Cię obleją czerwoną farbą za noszenie futra. Można tak wymieniać, jak geje vs pedały, czarnoskórzy vs cz🤬chy, lekarze vs konowały, księża vs nawiedzone katabasy. Seniorki vs wredne stare torby. Tak są feministki i idiotki. Siłą rzeczy to co nas bardziej irytuje ma silniejsze przebicie w naszej świadomości. Jestesmy ludźmi, uwielbiamy uogólniać.
Zgłoś
Konto usunięte 2015-12-07, 21:47 1
Dobrutro napisał/a:

Tak są feministki i idiotki. Siłą rzeczy to co nas bardziej irytuje ma silniejsze przebicie w naszej świadomości. Jestesmy ludźmi, uwielbiamy uogólniać.

No to piwny czlendź.

Podaj jeden przykład feministki nie-idiotki i o co walczy
Zgłoś
Konto usunięte 2015-12-07, 22:04 2
Wielka rewelacja, że neokomuszki chcą zresetować hasła "kobiety na traktory" czy "walka kobiet, walką klas" itp.
Ten sam schemat: rozbicie relacji kobieta-mężczyzna -> rozbicie rodziny -> rozbicie relacji społecznych --> wielka rewolucja pod jedynie słusznym sztandarem sierpa i młota. A później tałatajstwo do gułagu, a "elity" z rządu będą się rozbijać Bugatti i wpieprzać ośmiorniczki czy comber z królika bez żadnych obaw, że nagra ich jakiś "kelner" albo media zwietrzą sprawę i będzie po karierze.

Jeśli chodzi o same feministki to typowy przykład pożytecznych idiotek, więcej w filmiku poniżej:

Zgłoś
Konto usunięte 2015-12-07, 22:24 1
PierreDolish napisał/a:

widzę zadziwiająco podrósł poziom nauczania angielskiego

Muszę cię rozczarować. Sam jestem w połowie liceum i mimo że zrozumiałem chyba 99% materiału, to zrobiłem to dzięki samodzielnej nauce (np. z gier). Ludzie w liceum w zdecydowanej większości nie ogarniają jak złożyć szerszą wypowiedź, a zdarzają się też przypadki czytających w języku angielsko-polskim... (If you know what i mean) To po bodajże 11 latach nauki!

Nie ogarniam tylko podrzucenia kreacjonizmu do tego całego cyrku. Nie wychwyciłem o nim wstawki. To ten 1%. Wytłumaczy mi ktoś?
Zgłoś
Halibut 2015-12-07, 22:47
Gościu jest spoko, zdebunował też na swoim kanale solar roadways, które to tak mocno było propsowane przez sadolowych debili.
Zgłoś