📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:17
Aro1, teken, arkadoss, SzymToJa, pozdro misiaki
Wiele nie trzeba robić, nie trzeba się burzyć o "zasady w odżywianiu", a jeśli jakiś grubas ich nie przestrzega to tylko o nim świadczy.
Dobry wygląd w dzisiejszych czasach wyróżnienie dla charakteru i determinacji. Jeśli ktoś nie wierzy to niech sam spróbuje.
Wiele nie trzeba robić, nie trzeba się burzyć o "zasady w odżywianiu", a jeśli jakiś grubas ich nie przestrzega to tylko o nim świadczy.
Dobry wygląd w dzisiejszych czasach wyróżnienie dla charakteru i determinacji. Jeśli ktoś nie wierzy to niech sam spróbuje.
już miałem się przejąc i zastanawiać nad moim wyglądem ale zapomniałem że nie znam angielskiego, idę po kanapkę
Wkurza mnie jedno - mówienie ludziom, że żeby ćwiczyć trzeba iść na siłownię. Albo taka ruchoma bieżnia - przecież to jest szczyt głupoty! Jakby nie można było wyjść na dwór i pobiegać na świeżym powietrzu...
Ćwiczyć można zawsze i wszędzie. Można nawet ćwiczyć nie mając żadnych przyrządów - i to każdy mięsień ciała! Wystarczy pomyśleć.
Ćwiczyć można zawsze i wszędzie. Można nawet ćwiczyć nie mając żadnych przyrządów - i to każdy mięsień ciała! Wystarczy pomyśleć.
A ja nie moge przytyc. Jak wiecej jem to wiecej sram, zamiast dwa razy na dzien to cztery i w ten sposob moja waga od kilku lat stoi w miejscu a chcialbym tryche wazyc wiecej
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie