Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
yadam 2010-07-28, 22:45 1
eeej! pod tymi pikselami jest jakis obraz!

podpis użytkownika

Przed skrytykowaniem wypowiedzi
przeczytaj treść postu
bądź skonsultuj się z psychoterapeutą
Zgłoś
sadistbelt 2010-07-28, 22:48
@xtraludek
wk🤬iło, JKMa. ale ciemny naród polski woli bulić złodziejom, w większości wiedząc, że emerytury będą żadne.
Zgłoś
D................r 2010-07-28, 23:29
Nikt wam nie każe żyć w tym kraju, dlatego róbcie studia i wyjeżdżajcie bo nic dobrego tu nie widać niestety
Zgłoś
Ross Pierre Dolevas 2010-07-29, 1:49
Tylko dajcie mi zawodnika, który przez 40 lat będzie dzień w dzień łupał kolejne browary.
Zgłoś
teken 2010-07-29, 2:37
Melchiar napisał/a:

Tylko dajcie mi zawodnika, który przez 40 lat będzie dzień w dzień łupał kolejne browary.

1 browar dziennie ? Co to za problem ? Wieczorem po robocie przed snem jak znalazł.

podpis użytkownika

Zgłoś
s................a 2010-07-29, 2:47
Było na dżołmonster, czy nie. Nie wiem... Dostałem to wczoraj linkiem, więc raczyłem się pochwalić. Aex, k🤬a, nie tłucz mnie toporem za laizm, na bogów. Złoże Ci dziewicę w ofierze, rudą. Ale nie bij!

A co do merytoryki. Przeciętny polski robol nap🤬la i przed i w trakcie i po pracy. Więc, gdyby te flaszki zebrał, nawet jeśli będa to ambrosiusy, czy landauery, czy c🤬j wie co, z przyosiedlowych sklepów: zawsze sobie dorobi. Takietam.

No i odnośnie do jakości. Nie wiem, czemu się tak spsuło. Poza tym, po domowych eee wiktuałach, mam podobny sposób widzenia. Viva la gałka muszkatałowa i inne mikstruy mejd in hołm ^^
Zgłoś
j................o 2010-07-29, 9:01
hahaha analitycy jakich malo 4 lata na emeryturze powodzenia ... a wszyscy wiemy ze piwo wydłuża życie wiec spore niedopatrzenie , trzeba to dopracować bo pomysł jest dobry !
Zgłoś
Ross Pierre Dolevas 2010-07-29, 11:13
teken napisał/a:

1 browar dziennie ? Co to za problem ? Wieczorem po robocie przed snem jak znalazł.

Jeden dziennie to ujdzie, ale weź pod uwagę to, że im więcej wypijesz tym więcej będziesz miał później "emerytury"
Zgłoś
P................d 2010-07-29, 13:29
ja już dawno nie płacę ZUSu i piję, do tego teraz wiem, że to się opłaca
Zgłoś
Dinozzo 2010-07-29, 14:02
DraGon2 napisał/a:

@Eternal As
idac twoim tokiem myslenia, pijac syrop na kaszel czy inne tego typu uzywki - JESTES ALKOHOLIKIEM. GG

To była ironia, jednym słowem wyśmiałem reportera który mówił, iż lepiej inwestować w alkoholizm niż w ZUS.
Zgłoś
s................a 2010-07-29, 22:53
Fuuu. Samo znalezienie dziewicy będzie epic questem. A co dopiero taką z kororrowoymi klatrami. Ehh. Duży ten buzdygan?
Zgłoś
Chupacabra 2010-07-30, 2:05
szysza, Turkusowa Dziewica, Przerażacie mnie.

Odnośnie tematu. SuperStacja -> I wszystko jasne.
Zgłoś
s................a 2010-07-31, 1:24
Aex, teraz byle dwunastka juz ma... hmm.... Nawet inwazja Rona Jeremiego jej nie zaboli. K🤬a, moglem byc cicho. Daj ten buzdygan lepiej. Szybciej bedzie, niz znalezc jedna cnotliwa.
Zgłoś