Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-07-26, 22:44 4
Nikt tu nie krytykuje normalnych uczestników ruchu drogowego tylko baranów takich jak ten na wyżej zamieszczonym filmiku. To samo dotyczy się gówniarzerii w czerwonych Hondach Civic z przedziurawionym wydechem i pseudo gazowaniem na światłach, podczas gdy nawet stary diesel się nie spoci.
Zgłoś
damianek222 2012-07-26, 23:06 5
Niby wszystko fajnie, ale niestety łamiesz przepisy, a takich ludzi nie nazwałbym kierowcami tylko posiadaczami prawa jazdy. Prawda boli Jeżeli chcesz jeździć tak jak do tej pory to lepiej udaj się na pusty plac i kręć te swoje bączki. Przynajmniej będzie bezpieczniej...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-26, 23:15 1
Dobrze powiedziane..."te nieliczne przepisy", to tak jakby, "te nieliczne szare komorki".
Zgłoś
kraz34 2012-07-26, 23:28 4
widze ze wszyscy co sie przyp🤬alaja maja 25+ lat ... ;] dobrze ze wy wszyscy macie tak zajebiste mozgi ze nie mieszcza sie wraz z wasza czaszka w kaski nawet te xxxxxxl i temu k🤬a tylko sie przyp🤬alacie ;] bo nie mozecie jezdzic ... ale nie martwcie sie wymyslili gowno dla was

i wiekiem tez pasuje
Zgłoś
~Velture 2012-07-26, 23:29 1
Gość was trolluje a wy sie dajecie.....

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
noe82 2012-07-26, 23:36 3
co nie, chłopak tak spina poślady że mógłby orzecha włoskiego zgnieść.

kraz - ty "muzgu", jak ty mogłeś testy zdać na kategorie A, jak ty pisać po polsku nie potrafisz.

kategorie to by Ci na WKU wbili ale k🤬a "E"
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-26, 23:36
Widziałem już to tutaj, ale c🤬jowo otagowane pewnie.
Zgłoś
kraz34 2012-07-26, 23:37 2
Velture napisał/a:

Gość was trolluje a wy sie dajecie.....

a co to w ogole jest trolowanie ?? nie jestem taki stary ale chyba zacofany ... jezyk polski potrzebuje polskich slow nie czegos z dupy
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-26, 23:44
kraz34@ "muzgu" to ja na pewno nie mam a za "jezyk polski potrzebuje polskich slow nie czegos z dupy" to powinieneś pod pręgierz trafić.
Zgłoś
kraz34 2012-07-26, 23:49 1
styq napisał/a:

kraz34@ "muzgu" to ja na pewno nie mam a za "jezyk polski potrzebuje polskich slow nie czegos z dupy" to powinieneś pod pręgierz trafić.

przepraszam moj blad zaraz poprawie ;p dobrze ze jednak jestescie teraz juz bede pamietal jak sie to pisze
Zgłoś
s0pel 2012-07-26, 23:54 2
Nie ma to jak jechać zimą na myjnię która jest na dworze
Zgłoś
avalanch 2012-07-27, 0:10 1
To jest właśnie stereotyp downa na 2 kołach nie jeden prawdziwy motocyklista pewnie by ci wp🤬lił za taką jazdę ale cóż sezon na warzywa jest nawet w zimie obyś się rozj🤬 nie robiąc nikomu krzywdy
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-27, 0:11 7
Zap🤬la nie swoim pasem, wp🤬la się na trzeciego - wtedy jest dobrze. Przynajmniej do momentu kiedy nie wp🤬li się w "puszkę" z której tak szydzi - wtedy to wina kierowcy puszki że nie ustąpił miejsca sk🤬ielowi bez wyobraźni który uważa w swoim ptasim móżdżku że jest królem szos.

Jestem zdania że wszystkich tych szczeniaków szalejących na jednośladach bez wyobraźni (po c🤬j zabierać ją ze sobą, będę lżejszy, szybciej pojadę) powinno się prowadzić na SOR i pokazywać podobnych im debili po spotkaniu z murkiem, drzewkiem albo puszką. Niezły ubaw jest przy oglądaniu zdjęć RTG kiedy nie można dojść gdzie kończy się oczodół, a gdzie zaczyna jama nosowa bo twarzoczaszka wygląda jak mozaika.

Naturalnie nadal wierzę że nie każdy motocyklista jest takim samym matołem jak bohater filmu...

...
Zgłoś
czerwo64 2012-07-27, 0:21
no to dawaj na czołówkę!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-27, 0:27
k🤬a ale wiocha.. aż wstyd wsiadać na motocykl.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie