irish napisał/a:
Jakiemu k🤬a FIgurskiemu??!!
Co za p🤬da rodzi takie głupie dzieci?
pierzcie brudy w swoich 4 scianach

Raz, dwa, trzy, cztery, piec, szesc, siedem, osiem najpierw slychac blysk a pozniej pewnie widzi grzmot.
koleś z przed 3 minuty ma taką samą wiedzę w tym temacie co ja w wieku 8 lat

Dzień dobdy.
Dyfdakcja... DysERsja chyba bardziej.
podpis użytkownika
Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś...
@Popielniczka
Koleś który robił ten film, napisał na YT, że powycinali mężczyzn, bo tylko oni głównie wiedzieli o co chodzi.
Były też chyba 3 laski które znały odpowiedź.
Koleś który robił ten film, napisał na YT, że powycinali mężczyzn, bo tylko oni głównie wiedzieli o co chodzi.

Mogli by napisać ile w sumie osób zapytali i czy którakolwiek go poprawiła

Ot dlaczego to mężczyźni pchają świat do przodu
podpis użytkownika
Krok w tył daje szerszą perspektywę
"Przej🤬a burza, prawda?"
Nie wiem czy to kamera tak działa na ludzi, że nie myślą, ale to gorzej niż film z amerykanami i pytanie gdzie leży Francja. A odpowiedzi typu, że - "Europa to kraj".
Nie wiem czy to kamera tak działa na ludzi, że nie myślą, ale to gorzej niż film z amerykanami i pytanie gdzie leży Francja. A odpowiedzi typu, że - "Europa to kraj".
podpis użytkownika
Świadomy sen
W całej Polsce wyniku były by zgodne z tymi z Warszawy. Kobiety myślą o promocjach w rosmanie i owych leginsach a nie życiu! Tyle samo wiedzą o sexie :]
Diesel9.1 napisał/a:
warszawa - powinni to miejsce ogrodzić murem i odłączyć od Polski, stworzyć jakąś autonomię, jakieś getto żeby ta hołota nie rozprzestrzeniała się na rejony pobliskie...
Hmmm zapewne wiekszosc Twojej rodzinki i kumpli zjechala do Warszawy "za chlebem" jak to mowia. W stolicy generalnie ciezko znalezc rodowitego Warszawiaka, moze dlatego, ze inteligencja zostala wymordowana podczas wojny...

A tu dla kontrastu cos podobnego:
kielarzu napisał/a:
Kto to jest Kopernik?
ejjj no co wy chcecie od stolicy... moze akurat trafili na kilkudziesieciu idiotow ktorzy nie znali poprawnej odpowiedzi, a reszta warszawy zna! nie skreslajcie jej przyszlosci edukacyjnej... xD
ahhahahahhaha banda debili
ahhahahahhaha banda debili