👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Raz, dwa, trzy, cztery, piec, szesc, siedem, osiem najpierw slychac blysk a pozniej pewnie widzi grzmot.
koleś z przed 3 minuty ma taką samą wiedzę w tym temacie co ja w wieku 8 lat
@Popielniczka
Koleś który robił ten film, napisał na YT, że powycinali mężczyzn, bo tylko oni głównie wiedzieli o co chodzi.
Były też chyba 3 laski które znały odpowiedź.
Koleś który robił ten film, napisał na YT, że powycinali mężczyzn, bo tylko oni głównie wiedzieli o co chodzi.

Mogli by napisać ile w sumie osób zapytali i czy którakolwiek go poprawiła

W całej Polsce wyniku były by zgodne z tymi z Warszawy. Kobiety myślą o promocjach w rosmanie i owych leginsach a nie życiu! Tyle samo wiedzą o sexie :]
Diesel9.1 napisał/a:
warszawa - powinni to miejsce ogrodzić murem i odłączyć od Polski, stworzyć jakąś autonomię, jakieś getto żeby ta hołota nie rozprzestrzeniała się na rejony pobliskie...
Hmmm zapewne wiekszosc Twojej rodzinki i kumpli zjechala do Warszawy "za chlebem" jak to mowia. W stolicy generalnie ciezko znalezc rodowitego Warszawiaka, moze dlatego, ze inteligencja zostala wymordowana podczas wojny...

A tu dla kontrastu cos podobnego:
kielarzu napisał/a:
Kto to jest Kopernik?
ejjj no co wy chcecie od stolicy... moze akurat trafili na kilkudziesieciu idiotow ktorzy nie znali poprawnej odpowiedzi, a reszta warszawy zna! nie skreslajcie jej przyszlosci edukacyjnej... xD
ahhahahahhaha banda debili
ahhahahahhaha banda debili

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie