📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Hobby
- teraz popularne

Rhox napisał/a:
Uuuuuu, kolejny internetowy specjalista, nie widziałem jeszcze "znawcy większości sadystów"![]()
weź to na logike, większość tutaj to dzieci po 13-16 lat zresztą jak wszędzie... więc co taki człowieczek może wiedzieć ?
Akurat moją wypowiedź mogłeś wziąć do siebie, bo podobnie brzmi z twoim postem, ale tuta nie mówiłem akurat konkretnie o tobie, zresztą inteligencja większości ludzi tutaj patrząc po komentarzach nie przekracza poziomu inteligencji kosza na pranie, tak więc bez urazy
envy160 napisał/a:
większość tutaj to dzieci po 13-16 lat
pewnie też masz tyle

Co za K***a łeb napisał "są cycki". 3 razy w nadziei że przegapiłem... i nic..

@envy160
jest wiele ludzi co juz w 6 klasie podstawowki baki probowalo. mlodsi tez sie zdazaja. z sexem podobnie, wiec nawet jakby te twoje sadisticowe "statystyki" sie zgadzaly, to ta logike mozesz sobie w dupe wsadzic i zrobic sobie dobrze
jest wiele ludzi co juz w 6 klasie podstawowki baki probowalo. mlodsi tez sie zdazaja. z sexem podobnie, wiec nawet jakby te twoje sadisticowe "statystyki" sie zgadzaly, to ta logike mozesz sobie w dupe wsadzic i zrobic sobie dobrze

lapps napisał/a:
@envy160
no to już jest patologia ^^
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie