Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-03-04, 21:57 3
kosaplaymaker napisał/a:

Chyba tak tam psy szczekają...

pocztapoczta napisał/a:

hitlera witaliście jak swojego to teraz macie, gówno z gównem :*

kobikUNW napisał/a:

A dziury w drogach są tak wielkie, że można ryby łowić

odezwali się mieszkańcy takich wioch, że aż wstyd im o nich napisać w profilu
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-04, 22:41
kinix21 napisał/a:

ODkarzacz, i ten film jest chyba najlepszą odpowiedzią na tę marną prowokację.
Miasto jak miasto - duże, pełne kontrastów, nie do ogarnięcia. A obrazki dziur czy walających się butelek, to można zobaczyć w całej Polsce. Filmik tendencyjny, bo pokazuje najgorsze ulice Łodzi - Legionów, Gdańska, jakieś obrzeża Kilińskiego, o których nikt nie słyszał, czyli miastową żulernie, typu warszawska Praga czy krakowska Nowa Huta. Mieszkam tu od urodzenia, a 95% z tych miejsc pierwszy raz na oczy widzę, ale jak koniecznie chce się pokazać coś ze złej strony, to zawsze znajdzie się odpowiedni materiał

oni tu glownie srodmiescie pokazali;D sa jeszcze miejsca typu ruda, limanowskiego i inne, a reszta i tak wyglada podobnie, nie liczac manufaktury i piotrkowskiej(chyba, ze brame wejdziesz to juz gorzej ). ja tam lodz lubie. mimo, ze jest paskudna dla wiekszosci zmyslow, to ma swoj klimat. zreszta brzydota tez bywa piekna:P na swoj sposob
Zgłoś
Byczarz 2012-03-05, 1:06
lapps napisał/a:

oni tu glownie srodmiescie pokazali;D sa jeszcze miejsca typu ruda, limanowskiego i inne, a reszta i tak wyglada podobnie, nie liczac manufaktury i piotrkowskiej(chyba, ze brame wejdziesz to juz gorzej ). ja tam lodz lubie. mimo, ze jest paskudna dla wiekszosci zmyslow, to ma swoj klimat. zreszta brzydota tez bywa piekna:P na swoj sposob

Reszta wygląda podomnie? A na widzew czasem zaglądasz? Nie ma tam takiej brzydoty jak na śródmieściu, kozinach czy limance.

podpis użytkownika

Na forum gnojki Cię oplują za wszystko,
Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.
Zgłoś
BMWswap 2012-03-05, 1:16
nie jestem z łodzi, ale mam do niej na rzut mokrym beretem dlatego uważam że w łodzi jest dużo ładnych i ciekawych miejsc, które mozna było pokazać, no ale jakie zdanie może mieć ktos kto nie byl i sam nie widział łodzi...
Zgłoś