Dość wyorzystywania obywatela mojego miasta w sposób prześmiewczy
Żartuję
w Radomsku to norma

Żartuję

k🤬a.. tak słucham "myślę ze to jest czarna mamba..." pomyśleć że takie k🤬y gdzieś sobie zap🤬lają w trawie a ty w sandale idziesz... i niema c🤬ja na czarną mambę ! skarpeta w sandale nie uchroni ! ... ja ostatnio się przestraszyłem zaskrońsa w trawie ...(myślałem że żmija bo w mojej okolice jest tego k🤬a dużo) a co mówić jakby mi takie czarne mamby pełzały w trawie pod chałupą ... j🤬e
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
podpis użytkownika
Znak Orła potęgi symbol prowadzi nasMieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak

Tak jak napisał TechnoVikingSven, jest to ostatni etap linienia, a ponieważ wąż traci sporo energii na cały proces zrzucania skóry, bo musi ją wcześniej odpowiednio nawilżyć specjalną wydzieliną, odczekać gdzieś, gdzie jest wilgotno, wykazać się cierpliwością itd. nie należy podchodzić do takiego węża, bo jest w tym czasie wku*wiony, jak niemowlak podczas ząbkowania, ocieranie się o chropowate powierzchnie ułatwia zrzucenie wylinki, podejrzewam, że skoro to czarna mamba, to robi to tak wściekle, bo w końcu jest w afryce, a tam szybko skóra wysycha.
To jest Australia a on idzie na północ. nie ma c🤬ja, ma pod górę ...
Wąż się zawiesił i postanowił wyjść i wejść jeszcze raz.
podpis użytkownika
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.