SkoPio1 napisał/a:
„A ludzie się dziwią Arabą”
CZYM się dziwią?!
Jaki masz stopień w Goralnevolku?
Młodszyjuchasmatoł?
Może to słynny miś????
SkoPio1 napisał/a:
Jaki masz stopień w Goralnevolku?
Młodszyjuchasmatoł?
Stopień mam Gejdopyskaspustwyjadanierodzyn
juderaus napisał/a:
Araba to po turecku samochód.
No właśnie matoły. Bo mu chodziło oto. A ludzie dziwią się samochodom, że im tego zabraniali. Czyli potrącać przechodniów. Proste.
chyba cie poj🤬o z tym zakazem prowadzenia aut przez baby... Bo kto, jak nie moją żona by mnie z imprez naj🤬ego nie odwoził do domu na wichurze deklu?
Powinna jeszcze na wstecznym podjechać i sprawdzić czy wszystko w porządku.
W dzisiejszych czasach, zniewieściałych mezczyzn, często to kobiety lepiej ogarniają, więc to spore uogólnienie. Zawsze najlepiej zaczynać naprawę od siebie.
phrontch napisał/a:
Arabą?? Co za debil
bo to zapis fonetyczny z francuskiego

Arab arabą kłodom pod samochodą.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
...
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
P🤬lnięta zmywarka. Sa statystycznie głupsze i tyle. Korwin ma rację i badania mają rację.