Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:15
Zestaw crash testów pokazujących dlaczego warto zainwestować w nowy samochód. Nawet jeśli kochacie swojego civica z 85 roku to w razie w lepiej siedzieć w tym drugim pojeździe, który pochodzi z XXI wieku

Zgłoś
konto usunięte 2020-06-28, 15:05 4
Barnellini napisał/a:

Nawet jeśli kochacie swojego civica z 85 roku to w razie w lepiej siedzieć w tym drugim pojeździe, który pochodzi z XXI wieku

Na polskie realia, to powinni zrobić crashtest Passata B5 i Audi A4 pierwszej generacji. Oba koniecznie 1,9TDI
Zgłoś
Belweder 2020-06-28, 15:40 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TheMozg01 2020-06-28, 18:14 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
medyklujleczywchuj 2020-06-28, 19:43 1
wszedlem na komentarze i sie nie zawiodłem. miłośnicy pseudo youngtimerów sie zlecieli i płacz wielki bo ich e36 1.6 z podtlenkiem LPG obrażajo
Zgłoś
Belweder 2020-06-28, 20:15
Zgłoś
Portowiec00234 2020-06-28, 20:45 1
Niech stare volvo czy mercedesa pokażą takiego bez rdzy
Zgłoś
PryszczatyJeż 2020-06-29, 1:40
Zgłoś
krzychu6 2020-06-29, 2:46
Ostatnio w pracy z dziadami 50+ kłóciłem się na temat bezpieczeństwa w nowych autach. Wszyscy twierdzili że kiedyś to auta były twarde, mocne i bezpieczne bo jak się w sarnę uderzyło to nawet zderzaka nie trzeba było robić, a dzisiaj to chłodnica, reflektor czy szyba do robienia. Jak debilom pokazałem porównanie testów zderzeniowych to mnie wyśmiali że to europejskie kłamstwo . Na koniec jeden wsiadł do ASX z 2019, drugi Opel Combo 2018, a trzeci do seicento którym sam nie wiem czemu jeździ bo przecież według jego teorii powinien w tym zginąć podczas wrzucania jedynki. I tylko tyle chciałem napisać podczas skrajnego upojenia alkoholowego. Dobrej nocy sadole.
Zgłoś
ra0mir 2020-06-29, 7:16
ddss napisał/a:

Masz absolutną racje milordzie.
A teraz roz🤬b sobie dyńke na tym nowym pc,cie i obserwuj strefy wgniotu.

Grzeczniej leszczu, grzeczniej.
Jeździsz tirem?
Zgłoś
kpold3004 2020-06-29, 17:56 1
Zgłoś
Turbaniak 2020-06-30, 14:22
Zgłoś
djpyza 2020-07-14, 23:06
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem