📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:38
@Szpadyzor - respekt w podziemiu to znaczy co? Ma zioło ze zniżką 5%?
Bez kitu. A Letni Chamski Podryw przynajmniej bywa zabawny.
Bez kitu. A Letni Chamski Podryw przynajmniej bywa zabawny.
@lathiel Na imprezy takie nutki są spoko, po pijaku mogę nawet tche tche tche słuchać XD
Na imprezę również polecam tę nutkę, wpada w ucho gorzej jak ktoś będzie wiedział o czym ta piosenka jest ^^
Na imprezę również polecam tę nutkę, wpada w ucho gorzej jak ktoś będzie wiedział o czym ta piosenka jest ^^
@Szpadyzor na szczęście moja wyobraźnia jest zbyt uboga by coś takiego mi zobrazować xD
@mateuszowy mogłeś przynajmniej wrzucić to z napisami PL - na youtube jest xD bodajże jakieś półtora roku temu się ten kawałek przewinął na sadolu(może wcześniej ;p)
@mateuszowy mogłeś przynajmniej wrzucić to z napisami PL - na youtube jest xD bodajże jakieś półtora roku temu się ten kawałek przewinął na sadolu(może wcześniej ;p)
Szalonooki,
nie będziemy się tu rozpisywać o podziemiu a tym bardziej o legalu bo każdy ma swój gust
chodzi mi o to że LCHP robią ogólnie tandetę i komercje do słuchania (dla śmiechu) tak jak flo rida
takie kawałki maja lecieć w radiu dla rozluźnienia a nie żeby nad nimi mieć rozkmine
nie rozumiem spiny chłopaków (przygarniał kocioł garnkowi )
lathiel,
bardzo się cieszę
nie będziemy się tu rozpisywać o podziemiu a tym bardziej o legalu bo każdy ma swój gust
chodzi mi o to że LCHP robią ogólnie tandetę i komercje do słuchania (dla śmiechu) tak jak flo rida
takie kawałki maja lecieć w radiu dla rozluźnienia a nie żeby nad nimi mieć rozkmine
lathiel,
bardzo się cieszę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie