Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kaszakisza 2020-03-09, 16:39 3
swampman napisał/a:

raczej na zejscie lawiny to nie wygladalo wiec co ona k🤬a zrobila? skoczyla na glowke w snieg stwierdzam atencyjny fejk

Jeździli w puchu, czyli świeżo spadłym nie ubitym śniegu. Jazda w puchu jest inna niż po uszykowanej trasie. Sam miałem okazję jeździć w puchu na snowboardzie i porównałbym to do surfingu.
Generalnie jest fajnie dopóki się nie wywalisz, bo ciężko się z tego wstaje. Sam się wywaliłęm na plecy w takim metrowym puchu i parę minut się odkopywałem.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2020-03-09, 17:52 8
darayavahus napisał/a:

Ściemniacze. kręcący fejki do neta.

Jest! pierwszy!

LuzaQ napisał/a:

Fejczur. po czyms takim powinna wziac mega wdech jak topiacy sie czlowiek tymczasem jeszcze normalnie i trzezwo z nimi gadala.,
tfu

Druga!

swampman napisał/a:

raczej na zejscie lawiny to nie wygladalo wiec co ona k🤬a zrobila? skoczyla na glowke w snieg stwierdzam atencyjny fejk

Trzeci!

Stwierdzam wszem i wobec, że... w dupie razem byliście i gówno widzieliście. Wypowiadaja się internetowe łajzty co w życiu na nartach nie jeździli.
I nawet nie będę wam tłumaczył dlaczego się mylicie, pozwolę wam umrzeć takimi głupimi

Kaszakisza napisał/a:

Jeździli w puchu, czyli świeżo spadłym nie ubitym śniegu. Jazda w puchu jest inna niż po uszykowanej trasie. Sam miałem okazję jeździć w puchu na snowboardzie i porównałbym to do surfingu.
Generalnie jest fajnie dopóki się nie wywalisz, bo ciężko się z tego wstaje. Sam się wywaliłęm na plecy w takim metrowym puchu i parę minut się odkopywałem.

Skąd mogą to wiedzieć łajzy wiedzące najlepiej od wszytkich? przecie to je kurła fejk!! Zostaw! nie tłumacz , niech zdechnie takie głupie
Zgłoś
banerr 2020-03-09, 18:04
Co trzeba wystawało. R🤬ałbym i pojechał dalej.
Zgłoś
qaz123edc 2020-03-09, 18:50 3
alexandrus napisał/a:

Jest! pierwszy!
Druga!
Trzeci!
Stwierdzam wszem i wobec, że... w dupie razem byliście i gówno widzieliście. Wypowiadaja się internetowe łajzty co w życiu na nartach nie jeździli.
I nawet nie będę wam tłumaczył dlaczego się mylicie, pozwolę wam umrzeć takimi głupimi
Skąd mogą to wiedzieć łajzy wiedzące najlepiej od wszytkich? przecie to je kurła fejk!! Zostaw! nie tłumacz , niech zdechnie takie głupie

Przecież to jest reklama łopaty nagrana 10 metrów od stoku. O czym ty p🤬lisz?
Zgłoś
hellbwoi 2020-03-09, 19:31
ja myślałem, że będzie to coś z tej serii...

Zgłoś
kamis1987 2020-03-09, 19:46 3
Isakpm napisał/a:

Kto k***a jezdzi na nartach z szpadlem w plecaku?

Większość rozsądnych skitourowców. Łopata, sonda i pieps to lawinowe ABC. Podstawa zimowej turystyki górskiej i skitouringu.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-03-09, 20:12 1
hellbwoi napisał/a:

ja myślałem, że będzie to coś z tej serii...

Nie chce się załadować....
Zgłoś
Wiewór 2020-03-09, 20:57 1
darayavahus napisał/a:

Ściemniacze. kręcący fejki do neta.

Polakom rozp🤬ala czaszkę ze niektórzy mają mózg i sa mądrzy przed szkoda.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
matki121 2020-03-09, 21:48 1
jak się zjeżdża poza trasą gdzie jest ryzyko lawinowe to nadajnik+odbiornik+łopata lawinowa to podstawa wyposażenia, więc tam na górze się nie posrajcie przypadkiem że niby fejk
Zgłoś
qaz123edc 2020-03-09, 22:04 1
matki121 napisał/a:

jak się zjeżdża poza trasą gdzie jest ryzyko lawinowe to nadajnik+odbiornik+łopata lawinowa to podstawa wyposażenia, więc tam na górze się nie posrajcie przypadkiem że niby fejk

Podstawa wyposażenia? Jeśli 5% jeżdżących poza trasami ma choćby jeden z podanych przez ciebie sprzętów to jest dobrze

Wiewór napisał/a:

Polakom rozpie**ala czaszkę ze niektórzy mają mózg i sa mądrzy przed szkoda.

No to fajnie, ale niezłą trzeba być melepetą żeby się nabrać na takiego fejka-reklamę
Zgłoś
Pallar_Anders_Visa 2020-03-09, 23:23 1
Fake. Zobaczcie na ślady przy niej.
Zgłoś
Świst 2020-03-09, 23:43 1
Isakpm napisał/a:

Kto k🤬a jezdzi na nartach z szpadlem w plecaku?

Każdy szanujący się freerider.
Zgłoś
Liton 2020-03-10, 0:23 1
O ironio właśnie czytam książkę o TOPR i jak wół piszą w niej, że to co pokazane jest na filmiku to jedna wielka ściema. Ale po kolei:

1. Nie ma tutaj żadnej lawiny, więc niby wyrżnęła sama.
2, Gdyby tak było - przy takiej "rakiecie" w "zabetonowny śnieg" - kręgosłup szyjny by nie wytrzymał.
3. Kopanie rękoma widoczne na filmiku to bzdura. Niejeden już wyzionął ducha bo nie dało się do niego dokopać na czas.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-03-10, 0:56 1
qaz123edc napisał/a:

Przecież to jest reklama łopaty nagrana 10 metrów od stoku. O czym ty p🤬lisz?

Taa reklama łopaty którą stara nap🤬lała cię po tym pusty łbie.

Macie p🤬lone fejki, wasze życie jest p🤬lonym matrixem więc śmiało próbujcie przeskoczyć z wieżowca na wiezowiec
Tepe c🤬je tfu...
manchestereveningnews.co.uk/news/uk-news/dramatic-moment-skier-rescues...

matki121 napisał/a:

Dokładnie, mogę jeszcze dorzucić do kompletu plecak z airbagiem
Zgłoś
ździra 2020-03-10, 2:17
Nareszcie coś pozytywnego na tym strasznym portalu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie