No hej przed Państwem filmik, który nagrywał telefonem ( jak widać z monitoringu ) kumpel mojej znajomej.
Polecam obejrzeć do końca, ponieważ inaczej nie ma sensu.
Nie wiem czy było, ponieważ podobno gdzieś ten filmik krąży po YT ale ciężko mi go namierzyć ( i na YT i na Sadolu ) , więc nie sądzę, aby gdzieś tu już się znalazł. Można ściszyć.
"Pokaż jak się nagrao"
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To był Pan Chen Dejun
Google: chen dejun papilot
konto usunięte
2014-01-03, 20:14
gorąco jest, pić sie chce.
A po oleju napedowym najgorsze jest jak już o tym zapomnisz ze sie jej opiłeś przy przelewaniu i tak pół dnia później jesz kolacyjke i Ci sie odbija
konto usunięte
2014-01-03, 20:18
Może Adblue chleje, ale po co? Może myślał, że to alkohol, bo na oko podobne, tylko dopiero po zapachu poznać, że to nie spirytus.
@vassili, raczej przyszłego mechanika. Ale zwał jak zwał.
@ment200, po oleju 75w40 do przekładni manualnych jeszcze gorzej. Odbija się trzy dni, a sraka trzyma tydzień
konto usunięte
2014-01-03, 20:31
No to teraz papierosek i na Harda
Znalezione w czeluściach internetu:
Efektem konsumpcji benzyny (można jej wypić zaledwię parę łyków) są stany euforyczne, przechodzące w histerię i majaczenia. Dla ludzi, zwierząt i samochodów wspólnym objawem po "zatankowaniu" jest pobudzenie ruchowe. Działanie benzyny na psychikę wzmacnia dodatek czteroetylku ołowiu, z tym, że duże dawki powodują szybką śmierć, a tylko mniejsze wywołują majaki. Charakterystycznym objawem są omamy dotykowe w obrębie jamy ustnej - zatrutemu wydaje się, że z zębów wychodzą mu włosy lub słoma.
konto usunięte
2014-01-03, 20:48
Osobiście nie widziałem płynu do spryskiwaczy z dystrybutora na naszych stacjach ale za granicą bywają więc przypuszczam że to płyn bo po co gość miałby pić wache.
konto usunięte
2014-01-03, 21:03
To automat do kawy
konto usunięte
2014-01-03, 22:08
konto usunięte
2014-01-03, 22:10
konto usunięte
2014-01-03, 22:31
"Pokaż jak się nagrao" - wszystko w p🤬du i cała magia tego filmiku też w p🤬du...
Powiem tylko to co słyszałem. Podobno jeśli jesteśmy po alkoholu to po wypiciu małej ilości ON alkomat pokaże 0,00. Tylko, że trzeba to zrobić chwilę przed samym dmuchaniem. Zasłyszane w pracy, nie sprawdzone.