

Nyrewesa napisał/a:
Ileż czasu trzeba coś takiego hodować? Widać że jest singlem. Jak by miał babę, to rzadna szanująca się baba nie pozwoliła by mu takiej krostki wyhodować. One mają zajoba na punkcie wyciskania .
od tylu lat najlepszy komentarz na sadolu. nic dodać nic ująć .
wasabi wlasnej produkcji
podpis użytkownika
Nobody can hurt me without my permission...
Nyrewesa napisał/a:
Ileż czasu trzeba coś takiego hodować? Widać że jest singlem. Jak by miał babę, to rzadna szanująca się baba nie pozwoliła by mu takiej krostki wyhodować. One mają zajoba na punkcie wyciskania .
Potwierdzam żona uwielbia patrzeć na takie filmiki a jak się nie naogląda to daję upust swojej manii na mnie
roman970227 napisał/a:
Sam jesteś tłuszczak, to jest kaszak. Widziałeś kiedyś tłuszczaka?
nie widziałem i nie umiem ich rozróżnić, jeśli wiesz jak je rozróżniać to chętnie poczytam.
Wiem tylko że kaszak może mieć czop przypominający zaskórnik i jest w naskórku, zamiast pod skórą.
No i wypełnia go łój zamiast tkanki tłuszczowej.
podpis użytkownika
:oneko: